Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Polisens registrering av romer. Gå in på DN.se (och svd.se) och läs på om registreringen av romer i Sverige. Rapporteringen började med följande artikel:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Polisens registrering av romer. Gå in på DN.se (och svd.se) och läs på om registreringen av romer i Sverige. Rapporteringen började med följande artikel:"— Presentationens avskrift:

1 Polisens registrering av romer

2

3 Gå in på DN.se (och svd.se) och läs på om registreringen av romer i Sverige. Rapporteringen började med följande artikel: http://www.dn.se/nyheter/sverige/over-tusen-barn-med-i-olaglig- kartlaggning/ http://www.dn.se/nyheter/sverige/over-tusen-barn-med-i-olaglig- kartlaggning/ Svara på frågorna nedan och skriv ner dina svar. Detta diskuterar vi nästa vecka. Vad har hänt? Varför blir registreringen så uppmärksammad? Varför just den romska minoriteten? Får polisen registrera människor hur som helst? Vilka lagar bryter den här registreringen mot? Vad säger regeringens företrädare? (Statsministern, justitieministern)


Ladda ner ppt "Polisens registrering av romer. Gå in på DN.se (och svd.se) och läs på om registreringen av romer i Sverige. Rapporteringen började med följande artikel:"

Liknande presentationer


Google-annonser