Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ROSAS URBANAS HIPHOP/BREAK/GRAFITTI Kultur för social förändring. Rosas Urbanas är ett internationellt kollektiv som består av flickor och kvinnor och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ROSAS URBANAS HIPHOP/BREAK/GRAFITTI Kultur för social förändring. Rosas Urbanas är ett internationellt kollektiv som består av flickor och kvinnor och."— Presentationens avskrift:

1 ROSAS URBANAS HIPHOP/BREAK/GRAFITTI Kultur för social förändring. Rosas Urbanas är ett internationellt kollektiv som består av flickor och kvinnor och har sin bas i Recife, Brasilien. Kollektivet skapades 2004 med avsikten att samla kvinnor som var aktiva inom hiphop-rörelsen i Recife. Man ville stärka varandra, inspirera andra kvinnor och arbeta för att garantera att det kvinnliga uttrycket tog plats i offentligheten. Meningen är att bidra med starka, kreativa och självständiga förebilder för unga tjejer, speciellt i utkanten av Recife där bostadssituationen är väldigt osäker och där våld tillhör vardagen för många tjejer. Den 4 september 2008 var Rosas Urbanas i Garaget och höll workshops, målade grafitti och breakade. Så här såg det ut!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


Ladda ner ppt "ROSAS URBANAS HIPHOP/BREAK/GRAFITTI Kultur för social förändring. Rosas Urbanas är ett internationellt kollektiv som består av flickor och kvinnor och."

Liknande presentationer


Google-annonser