Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete."— Presentationens avskrift:

1 Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete Ledarskap Delad glädje!

2 Vår idé Att skapa ett starkt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping i syfte att lära av varandra och lära av de bästa. (Ensam är inte stark!)

3 Vår idé Stuktur Stående möten en gång i kvartalet med ett aktuellt fokus. Möten i föreningarnas klubbstugor – en ”värdförening”. Två representanter för varje förening. En hemsida för kunskapsspridning.

4 Vår idé Så många som möjligt så länge som möjligt! Ge våra ungdomar bästa möjliga förutsättningar att nå sina mål!

5 Våra spelregler 1.Vi visar öppenhet och stor generositet med erfarenheter och kunskaper 2.Vi deltar frivilligt 3.Vi har samsyn på långsiktig inriktning 4.Vi har strukturerade möten och genomför aktiviteter 5.Vi har höga ambitioner, vågar pröva nya vägar och har resurser därefter 6.Vi tror på lokalt odlade råvaror som är närproducerade

6 Våra roller Långsiktig inriktning Skapa förutsättningar Finansiering

7 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match

8 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match Målbild och spelregler Ekonomi och organisation Marknadsföring Värderingar på och utanför planen. Värdegrund/beteenden Krishantering Föräldrautveckling/roller runt laget/kontakt Klubbyten Ledarrekrytering och ledarvård

9 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match Utbildningsplan för träning (6-19 år) Inlärningspsykologi för barn/pedagogik. (6-19)

10 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match Kostlära Idrottsskador Utveckla fotbollsfysiken

11 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match Anläggning Skola och fotboll Integration/mångkultur/g enus (flickfotboll och dess utmaningar)

12 Fokusområden Verksamhet och organisation Träning Fysik och näringslära Förutsättningar och samhälle Match Utveckla spelförståelse – se på spelet Cuper och turneringar Domarutveckling

13 Stående agenda 1. Inledning Idé och inriktning Målbild och spelregler 2. Presentation av värdförening 3. Dagens fokus – 4.Övrigt Pågående projekt Idéer till nätverket Nästa möte Nya deltagare


Ladda ner ppt "Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete."

Liknande presentationer


Google-annonser