Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det är dags att ännu en gång utse vinnare av Vårdbyggnadspriset. Hjälp till att belöna och berömma dem som gjort ett bra arbete! Låt goda förebilder inspirera.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det är dags att ännu en gång utse vinnare av Vårdbyggnadspriset. Hjälp till att belöna och berömma dem som gjort ett bra arbete! Låt goda förebilder inspirera."— Presentationens avskrift:

1 Det är dags att ännu en gång utse vinnare av Vårdbyggnadspriset. Hjälp till att belöna och berömma dem som gjort ett bra arbete! Låt goda förebilder inspirera och stötta dem som ska genomföra projekt! Nominera projekt till Vårdbyggnadspriset!

2 Vårdbyggnadspriset ska stimulera skapandet av goda fysiska miljöer för vård och omsorg genom att lyfta fram goda förebilder. Priset riktar sig till alla som deltagit i processen att planera, utforma och genomföra projektet.

3 Priset ska gå till byggd miljö där människor möter vård och omsorg. Det är kvaliteten som är det viktiga. Lokalen ska ha färdigställts och fortfarande användas för sitt planerade ändamål. Lokalen eller byggnaden ska ha en god arkitektur.

4 Forums höstkonferens Pristagaren offentliggörs! 5 februari 2013 info@vardbyggnad.se max 10 foton på objektet kort information kort motivation max en ½ A4-sida text Tävlingsjuryn granskar och nominerar. 15 mars 2013 Nominerade förslag inbjuds att inkomma med fullständiga tävlingshandlingar. 15 mars 2013 De nominerade förslagen är offentliga. 1. 2. 3. 4. 6. 6 maj 2013 Sista inlämningsdag för fullständiga handlingar. 5.

5 GLÖM NU INTE 5 februari 2013 info@vardbyggnad.se 1.


Ladda ner ppt "Det är dags att ännu en gång utse vinnare av Vårdbyggnadspriset. Hjälp till att belöna och berömma dem som gjort ett bra arbete! Låt goda förebilder inspirera."

Liknande presentationer


Google-annonser