Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

FISKSÄTRADIALOGEN INTERVJUER I samband med Fisksätradialogen pågår olika aktiviteter, en av dem är att ungefär 15-20 intervjuer har genomförts under januari/februari.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "FISKSÄTRADIALOGEN INTERVJUER I samband med Fisksätradialogen pågår olika aktiviteter, en av dem är att ungefär 15-20 intervjuer har genomförts under januari/februari."— Presentationens avskrift:

1 FISKSÄTRADIALOGEN INTERVJUER I samband med Fisksätradialogen pågår olika aktiviteter, en av dem är att ungefär 15-20 intervjuer har genomförts under januari/februari 2010 2010-02-09 Genomfört och sammanställt av Sweco på uppdrag av kommunen

2 DE FÖRSTA FRAMKOMNA SYNPUNKTERNA Intervjuer

3 Stationsområdet ! ”Det är en bra idé om stationsområdet sänks ned så att det blir möjligt att passera rakt in i centrumet. Då blir det förmodligen mer folk och rörelse i centrum” ! ”Bygg en sporthall vid tåget” ! ”Förbättra belysningen”

4 ! ”Förstärk den marina karaktären i hamnen” Hamnen- Idrottsområdet ! ”Vore fint att anordna en promenadväg mot Skogskyrkogården mellan Fisksätra och Saltis (Skogsö kyrkogård)” ! ”Rusta upp fotbollsplanen med konstgräs och utveckla de möjligheter till aktivitet som redan finns”

5 Gröna dalen ! ” Få genom rekreation en koppling mellan Fisksätra och Saltis. Utveckla Gröna dalen, café, handelsträdgård och fruktträd” ! ”Bygg en multiarena. Den skulle vara ett sätt att jobba med integration mellan Saltis och Fiskis. Den blir ”allas hall”. Koloniområdet kan få plats också.” -Henning Isoz, Ordförande Saltsjöbadens IF

6 Ringleden ! ”Bygg cykel-och gångväg så att det blir säkrare att gå och så att cyklister som vill cykla fort kan cykla där” !”Flytta busshållplatsen vid stationen till stationen för ersättningsbussar. Ordna även så att det går att ta sig över säkert till busshållplatsen uppe vid bensinmacken” -Susanne Sjöblom, Ordf. Lh-Ålgatan samt trappombud

7 Övriga gång- och cykelvägar ! ”Gör så att det går att ta sig till sopstationen vid lastbilsparkeringen på ett säkert sätt” ! ”Förbättra skyltningen i Fisksätra”

8 Trafikmiljön ! ”Uppmärksamma och lyft på något sätt entrén till Fisksätra” ! ”Det finns en hel del halvbommar i Fisksätra utan belysning. Det innebär en risk för olyckor. T ex är en möjlighet att sätta belysning eller reflex på dem”

9 Fisksätra i framtiden ! ”Förbättra skolorna” ! ”Satsa på kultur i framtiden. Kultur kan binda samman folk och vara en ytterligare typ av mötesplats. Biblioteket är verkligen en sådan mötesplats” -Harriet Hagstedt, Ordförande Kulturföreningen ! ”Sammanbind gamla Saltsjöbanevägen och Ringleden”

10 Fisksätra i framtiden ! ” Utveckla näringslivet och industrin i Fisksätra” -Musa Demircan, Ordförade Företagarföreningen ! ”Förbättra entrén till Fisksätra”

11 Det bästa med Fisksätra + ”Naturen, vattnet, närheten till Stockholm centrum!” + ”Den kulturella mångfalden, den är en fantastisk tillgång!” + ”Folk är vänliga här i Fisksätra, det är bra sammanhållning!” + ”Det ideella arbete som folk genomför i Fisksätra är en förutsättning för något större. Här finns ett stort intresse för kollektivet.”


Ladda ner ppt "FISKSÄTRADIALOGEN INTERVJUER I samband med Fisksätradialogen pågår olika aktiviteter, en av dem är att ungefär 15-20 intervjuer har genomförts under januari/februari."

Liknande presentationer


Google-annonser