Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fotbollsprofil. Vår verksamhet Fotbollsprofilen i vår skola är ett komplement av elevernas föreningsutövande. Vi i Söderbymalmsskolan strävar efter att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fotbollsprofil. Vår verksamhet Fotbollsprofilen i vår skola är ett komplement av elevernas föreningsutövande. Vi i Söderbymalmsskolan strävar efter att."— Presentationens avskrift:

1 Fotbollsprofil

2 Vår verksamhet Fotbollsprofilen i vår skola är ett komplement av elevernas föreningsutövande. Vi i Söderbymalmsskolan strävar efter att våra elever ska få insikt i sin individuella utveckling.

3 Mål Att utveckla våra elever praktiskt, teoretiskt och socialt. Vi strävar efter att våra elever ska jobba efter en individuell målsättning med sin fotboll. Bli sin egen tränare.

4 För dig som går fotbollsprofil Har möjlighet till mer praktisk träning. Har möjlighet att ha roligt och trevligt med andra fotbollsspelare på din egen nivå. Har möjlighet till uppbackning av utbildade instruktörer.

5 Allmän målsättning Sträva efter din individuella målsättning i fotbollen Såväl i övriga skolarbetet Skapa en livslång glädje för sporten

6 Fotbollsmålsättning Man ska ha genuint intresse och ha en målsättning med sin fotboll. Att med sitt intresse och målsättning hela tiden sträva efter att bli en bättre fotbollsspelare.

7 Fotbollsklassens förutsättningar 3 x 90 min träning per vecka Utomhusverksamheten på Torvalla IP Inomhusverksamheten Torvalla Sporthall Skol DM

8 Innehåll Praktisk träning Teoretisk träning ”Bli din egen tränare”

9 Källor Svenska fotboll förbundets inriktning, fotboll i skolan www.svenskfotboll.se/forlaget www.svenskfotboll.se/forlaget

10


Ladda ner ppt "Fotbollsprofil. Vår verksamhet Fotbollsprofilen i vår skola är ett komplement av elevernas föreningsutövande. Vi i Söderbymalmsskolan strävar efter att."

Liknande presentationer


Google-annonser