Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Microsoft Small Business Specialist. Microsoft har lanserat ett initiativ för partner som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Microsoft Small Business Specialist. Microsoft har lanserat ett initiativ för partner som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att."— Presentationens avskrift:

1 Microsoft Small Business Specialist

2 Microsoft har lanserat ett initiativ för partner som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att du på ett effektivare sätt kan marknadsföra och erbjuda lösningar för småföretag. Du får möjlighet att ta del av de kampanjer som vänder sig till småföretag och använda Small Business Specialist-loggan i din marknadsföring. För kunderna innebär initiativet att de lättare kan hitta den partner som erbjuder den lösning de efterfrågar.

3 Microsoft Small Business Specialist för alla Partner nivåer Registered member

4 Microsoft fokusprodukter för Small Business Specialist Microsoft Small Business Server Microsoft Office Microsoft Windows, server & klient Microsoft Dynamics CRM 3.0 Small Business Edition

5 Hur blir jag Microsoft Small Business Partner? Steg 1: Gå med i Microsoft Partner Program (om du inte redan är med). Steg 2: Klara en av tre tekniska tester: Designing, Deploying, and Managing a Network Solution for Small and Medium-Sized Business(Exam ) Preinstalling Microsoft Products and Technologies Using the OEM Preinstallation Kit (Exam ) Configuring Windows SharePoint Services 3.0 (Exam ) Steg 3: Klara testet Small Business Sales and Marketing Assessment. https://training.partner.microsoft.com/plc/register.aspx?publisher=3&courseid=542

6 Var hittar jag mera information om hur jag blir medlem? eller kontakta Tomas Larsson

7 Små Företag Stora Möjligheter


Ladda ner ppt "Microsoft Small Business Specialist. Microsoft har lanserat ett initiativ för partner som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att."

Liknande presentationer


Google-annonser