Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skratt magasinet, allt du vill veta

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skratt magasinet, allt du vill veta"— Presentationens avskrift:

1 Skratt magasinet, allt du vill veta
1.Förord 2.Trams 3.TV & Dator 4.Veckans ämne: OS 5.Slutord Tryck dig vidare

2 Förord Detta är det absolut första numret av skratt magasinet så då skulle det passa bra att presentera det hela. Skratt magasinet kommer bestå av 5olika ämnen, 1förorden kommer presentera dagens magasin medans 2an trams är baserat på alla lögner man kan höra om, eller rent av smärre skandaler. 3an handlar om TV & Dator och där kommer det senaste om just TV och Dator. Det senaste Tex. ett nytt spel till datorer, TV samma sak fast filmer och konsol spel. 4an presenterar en av de såkallade höjdpunkterna på det kommer in ett speciellt ämne för detta magasin som kommer diskuteras om här. 5an slutorden kommer avsluta det hela. Det innehåller saker som vad man kan ta del av i magasinet. Fastän vi kommer försöka göra det roligt att läsa så måste vi ju ha ett syfte. Ibland trams idag kommer det skrivas om tramsiga saker kring OS. TV & Dator, då det inte häner så mkt på den basen så kommer det skrivas om vad man kan göra där de kommande dagarna. Veckans ämne bli utan någon överraskning OS. Slutorden baseras på dagens syfte med detta.

3 TRAMS Peking som ni alla vet fick äran att ha OS 2008 något som många ifrågasatte om dem verkligen skulle klara. Visst grejade dem sitt bygge. Men en del saker kan dem förbättra. Bland annat var det en smärre skandal att det visade sig att när dem sjöng "Kinas andra national sång" mimade bara flickan som stod på scen. Hon som sjöng hade blivit framställd som "För ful." Och då undrar jag varför dem låter sin president hålla tal? Hade dem inte kunnat göra likadant med han, jag tycker då inte han såg ngt vidare ut. Hyllar sig själva! Peking OS handlar inte alls om sport. Det handlar till stora delar av att hylla sitt eget land kina. När man skickar upp folk på scenen att hålla tal tror man ju på något engelsk alla förstår, NEJ då ska dem upp och sncka kinesiska. I Athen 02 sa dem inte ett ord på Grekiska utan tänkte på att alla skulle förstå. Jag kritiserar Peking OS starkt och hoppas de två veckorna går fort. Ara Abraham En annan tramsig händelse måste endå vara detta som hände Ara. Jag kan inget om brottning men kan säga som så att domarna dömde att han hade krupit ut mattan nä han egentligen inte hade det. Dessutom hade dem givit han poäng men sedan dragit av dem igen i paus. Ara som såklart blev riktigt förbannad skällde ut domarna och det räcker såklart inte. När han får sin brons medalj går han fram mitt i ringen och lämnar den, går med tunga steg ut ur lokalen. Sveriges brottnings förbund har skickat inte protester och menar med dem att de domare som dömde vore bli utkastade. Nu diskuteras det dock om hans ska få behålla sin brons medalj.

4 Just nu står det väldigt stilla ibland TV och Dator
Just nu står det väldigt stilla ibland TV och Dator. så jag tar denna tiden att berätta lite om Datorn. Något som dock händer på denna front är att Sims 3 snart kommer ut. Med en helt ny spel stil där man ska kunna lämna sitt hus och gå över till grannarna, gå i parken kanske stöta på en Arbeits kamrat. Ja en massa olika saker kommer till det spelet. Man kan räkna med att det kommer krävas enormt mkt av sin dator för att kunna skaffa det. Datorn har ju under lång tid dominerats utav stor företaget Microsoft. Ingen annan kan göra dator program som slår deras längre. Microsoft har så mkt pengar att dem enkelt skulle kunna ge hela sverige varsitt platinum kort. Platinum kort är ett kreditkort med obegränsat med pengar. För hela sverige skulle såna kosta över 900miljoner. Inte ens 10% av vad Microsoft har. Då ska vi inte tala om vad deras ägare har. Världens rikaste Mann sägs det att han är. Datorns vanligaste program, något som nästan alla datorer har än Nätverk. De flesta har Microsofts standard webbläsare Internet Explorer. Jag själv använder mest Mozilla firefox eftersom det fungerar snabbare för mig då. Internet är även det en mäktig uppfinning som man inte kan vara utan längre. Nästan allt går att göra på Internet. Och finns det inte redan kan man passa på att tillverka det själv! Men alla hemsidor är inte säkra, det finns en massa hemsidor som innehåller skadligt innehåll såkallat virus. Data virus är oftast bara ganska irriterande för dig eftersom det poppar upp saker hela tiden. En del virus kan mer eller mindre förstöra din dator. Skaffa ett bra virus skydd! TV På TV händer det en hel del. En massa nya DVD filmer. Som även kommer i det nya formatet Blue ray. Blue ray är en förbättrad version av DVD. I TV ingår konsoler. Och där händer det massor just nu. En hel bunt nya spel är påväg. Men vi inleder med WII. Det har nyss kommit yterliggare ett tilläg till Wii. En pilbåge. Pilbågen ska man använda till olika spel. Tyvär vet jag inte vilka det är. Men hurusom helst ska det vara väldigt oavancherat med pilbågen då det ska vara lätt att bli riktigt bra på det.

5 OS Veckans ämne blev som bekant OS. Jag har redan skrivit en del om OS ibland Trams så jag fortsätter här med att berätta lite smått grundligt om OS. De första Olympiska spelen hölls i Athen. Då fick bara männ delta och det gjorde man utan kläder. Fast med tiden har det tillkommit att man ska använda sina kläder. En gammal gren som försvann efter Athen OS 2004 var dragkampen då den ansågs vara för lite av en sport. OS har hållts 3gånger i Athen och varje gång har ett nytt specifikt bygge gjorts hölls OS i sverige på nuvarande Stockholms stadion. Den arenan används även idag till idrotts evenemang och fotbolls laget Djurgårdens IF har sin hemma plan där OS i Atlanta skulle OS elden tändas av Mustafa Muhammed, han gjorde sina bästa försök att dölja sin sjukdom Parkinson då han försökte hålla handen bakom ryggen men han lyckades inte bra och om man tittar på filmen ser man ganska tydligt hur hans hand skakar. Men han klarade av att tända elden utan några problem.

6 Slutord Det första magasinet någonsin hade väldigt mkt innehåll om OS. Det mesta som presenterades vet redan alla och var ingen speciell nyhet. Men det kom med endå. Slutorden kommer inte vara speciellt långa och kom ihåg, nästa gång kommer ett bättre magasin. OBSERVERA ATT VI INTE RÄTTAR STAVFEL. DE STAVFEL SOM FÖREKOMMER KAN NI JU SJÄLVA LISTA UT VAD DET EGENTLIGEN SKA VARA.


Ladda ner ppt "Skratt magasinet, allt du vill veta"

Liknande presentationer


Google-annonser