Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."— Presentationens avskrift:

1

2 Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

6 Bakgrundsfrågor Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

7 Trivsel och trygghet Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

8 Delaktighet och inflytande Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

9 Skolmiljö Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

10 Kunskap och lärande Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

11 Bemötande Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

12 Fritidshem Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

13 Fritidshem Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 84

14 Helhetsintryck Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 90

15 Tabell 1 Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad

16 Tabell 2 Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad

17 Tabell 3 Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Kärralundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."

Liknande presentationer


Google-annonser