Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner."— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner slå in alla paket på 2 dagar. Tomten är röd och nissarna är gröna.

2 Det har redan gått 2 dagar. Nu är det dags för Tomtefar att lämna paket till alla som har varit snälla. Tomtefar hoppar ner till en familj genom skorstenen. När Tomtefar kom tillbaka var släden borta. HJÄLP!

3 Tomtefar har varit borta länge nu tänker Tomtemor. Tomtemor och Tomtebarn går ut och letar efter Tomtefar. De hittar Tomtefar nere i snön. När de hade kommit hem var släden redan hemma. Sedan gick de in och värmde sig vid brasan.


Ladda ner ppt "Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner."

Liknande presentationer


Google-annonser