Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna."— Presentationens avskrift:

1 Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner slå in alla paket på 2 dagar. Tomten är röd och nissarna är gröna.

2 Det har redan gått 2 dagar
Det har redan gått 2 dagar . Nu är det dags för Tomtefar att lämna paket till alla som har varit snälla. Tomtefar hoppar ner till en familj genom skorstenen. När Tomtefar kom tillbaka var släden borta. HJÄLP!

3 Tomtefar har varit borta länge nu tänker Tomtemor
Tomtefar har varit borta länge nu tänker Tomtemor. Tomtemor och Tomtebarn går ut och letar efter Tomtefar. De hittar Tomtefar nere i snön. När de hade kommit hem var släden redan hemma. Sedan gick de in och värmde sig vid brasan.


Ladda ner ppt "Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna."

Liknande presentationer


Google-annonser