Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att gå från orange till svart eller att göra svår orientering enkel! Vi har ägnat oss åt- kurvor - riktning - formationer Nu är det dags för tillämpning!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att gå från orange till svart eller att göra svår orientering enkel! Vi har ägnat oss åt- kurvor - riktning - formationer Nu är det dags för tillämpning!"— Presentationens avskrift:

1 Att gå från orange till svart eller att göra svår orientering enkel! Vi har ägnat oss åt- kurvor - riktning - formationer Nu är det dags för tillämpning! Och då är det grundläggande att ha en plan per kontroll.

2 - "Vill du vara snäll och tala om för mig vilken väg jag ska ta?" - "Det beror på vart du vill komma" svarade katten. - "Det spelar inte så stor roll...", sa Alice. - "Då spelar det heller ingen roll vilken väg du tar", sa katten. Ur Alice i Underlandet av Lewis Carroll, publ. 1865 I vårt fall spelar det en avgörande roll!

3 Två detaljer: Passning av kartan Blicken

4

5 Sista säkra Förlängning Förenkling Finorientering


Ladda ner ppt "Att gå från orange till svart eller att göra svår orientering enkel! Vi har ägnat oss åt- kurvor - riktning - formationer Nu är det dags för tillämpning!"

Liknande presentationer


Google-annonser