Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Quickstart - Så kommer vi igång snabbt och effektivt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Quickstart - Så kommer vi igång snabbt och effektivt."— Presentationens avskrift:

1 Quickstart - Så kommer vi igång snabbt och effektivt

2 OM VI KAN HJÄLPA DIG ATT FÅ TILLBAKA DIN INSATS INOM 4 VECKOR OCH DU HAR KVAR ALLA FÖRDELAR – FINNS DET DÅ NÅGON ANLEDNING ATT INTE BLI MEDLEM

3 Du väljer ditt varför! Vår resa tillsammans börjar här och nu.
Mer fritid och resor Bättre ekonomi Bättre boende, ny bil Slippa stressande jobb och rusningstrafik Jobba när och var du vill, med vem du vill Vara din egen chef När du hittar ditt ”varför” blir ”hur” väldigt enkelt Vår resa tillsammans börjar här och nu.

4 Det här är en möjlighet!! Vem vill du bjuda in?
Vem vill du ge samma möjlighet? Resa, upplevelser, minnen för livet Ökade inkomster, team, gemenskap

5 Desto fler människor kan du glädja
1. Namnlistan Ditt viktigaste arbetsverktyg Minst 100 namn Kontakter i mobil, mail, fb, etc. 8 Ess att bygga en verksamhet Måste skrivas ner på ett papper Förbedöm inte någon! Ju fler namn du har på listan, desto större potential får ditt nätverk! Desto fler människor kan du glädja

6 Vi är ett team och tillsammans delar vi framgångarna!
2. Prioritera (Top20) Sätt ihop ditt team som du vill jobba med. Sök efter människor som är: Positiva och lösningsorienterade Utåtriktade, gillar att jobba med människor Drivna, självmotiverade, med många bollar i luften Brainstorma prospekter med sponsor Det är först när jag kan hjälpa dig att lyckas med din affärsverksamhet, som jag kommer att lyckas med min affärsverksamhet. Vi är ett team och tillsammans delar vi framgångarna!

7 3. Invitera Öva dig i ”4-Steps invite” via telefon
Du har många att ringa och bjuda in, bråttom -max 2 minuter per samtal ”Jag har något jag måste visa dig!” 3. Om de frågar vad? – ”Har lite bråttom nu, men det är till 90 % visuellt, det måste ses!” 4. Bekräfta tid och plats. Vi nämner inte företagets namn eftersom vi vill få möjlighet att ge en korrekt helhetsbild av konceptet. Anledningen till att du ska verka ha lite bråttom när du kontaktar någon för att bjuda in dem till en presentation är för att det annars är väldigt lätt att säga för mycket. För att kunna få en korrekt och bra presentation av konceptet, och hela konceptet, utan att det ska bli en massa missförstånd, så måste man helt enkelt få hela presentationen samtidigt. Vi ger inte ut etiketter innan presentationen eftersom vi vill få möjlighet att ge en seriös helhetsbild av konceptet. Att vara bra på att invitera är första steget till att lyckas med nätverket!

8 Ett annat sätt att invitera på
Jag har fått ett jätteroligt uppdrag att marknadsföra en fantastisk reseklubb med trevliga och billiga resor. Vadå för resor? Det finns allt, sol och bad, hotell och flyg och kryssningar, safari och skidresor, Allt! Skall man sälja något då? Nej man är representant och rekommenderar resorna. Det är otroligt man kan åka på en kryssning i Karibien under 1000 kronor! Skall vi ta en fika så skall jag visa dig, - passar det på onsdag eller fredag? Öva inbjudningar och att hantera invändningar, med sponsor och hemma Denna inbjudan kan generera följdfrågor! Svar: ”Bra fraga! Alla de detaljerna tar vi när vi ses!”

9 Använd proffessionell diskretion
Ge inte ut etiketter som kan skapa fördomar Vi begränsar informationen tills vi kan kan visa hela bilden av DreamTripsLife Inga massutskick via SMS/E-post Gör inga inlägg på Facebook/Twitter/Blogg Vi vill marknadsföra vår produkt och affärsidé på ett professionellt sätt genom en seriös presentation.

10 4. Presentera Vid dina egna presentationer får du alltid bra hjälp av teamet
2:1 med sponsor/upline som sköter det hela 1:1 av en som har erfarit min 5 presentationer alt. dvd eller web video med upline som backup Webinar (f.n. sön. 19:00) se länk som mailas ut Grupp-presentationer Travel party Visa din positivitet och trygghet under presentationen! ”Lyssna och lär dig av allt som din sponsor säger under presentationerna!”

11 ”Här är början till din framgång med WorldVentures.”
KOM IGÅNG Första målet: dela med dig av produkten till 6 personer. Boka in en dag med din sponsor Invitera på rätt sätt Presentera med din sponsor ”Här är början till din framgång med WorldVentures.”

12 Ditt första mål: Dela med dig av produkten till sex personer,
Kom igång direkt Ditt första mål: Dela med dig av produkten till sex personer, få 570 $ inom 4 veckor; Du får tillbaka din insats och får alla förmåner Boka dina första presentationer nu Invitera på rätt sätt Presentera tillsammans med hela teamet The fast business is the fun business! Soon you’ll become a professional tourist Fast is fun, slow sucks

13 Målsättning Gör en målsättning ihop med din sponsor/upline
Kortsiktiga mål (1 mån)? Mellan siktiga mål (6 mån)? Lång siktiga mål (1 år)? Vi tillsammans jobbar hårt för att du ska uppnå dina mål

14 Direkthandel tar starkt avstånd från s.k. pyramidspel
Vi marknadsför produkter/tjänster Vi tjänar inget på värvning av representanter Här finns inget spel Den som börjar idag kan tjäna mer än en som började förra året. Ernst & Young nominerade företaget som årets entreprenör Då vet vi att det sund affärsidé bakom. Se:

15 Traditionell företagsstruktur
Låsta strukturer Innebär att den som arbetar förhindras att tjäna lika mycket som den som sitter på top. Direkthandeln ger möjligheter till större inkomster för den som är ny. VD Direktörer Tjänstemän Förmän Arbetare

16 Dina sidor För att hålla full kontroll på din affärsverksamhet och din resebyrå får du dessa webbsidor: Bli med i sociala media grupp så får du uppdateringar om vad som händer i teamet:

17 Quickstart Så kommer vi igång snabbt och effektivt
Teamwork equals dreamwork! Your future office


Ladda ner ppt "Quickstart - Så kommer vi igång snabbt och effektivt."

Liknande presentationer


Google-annonser