Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Flytt av versionshanterade filer Vid flytt av filer och mappar, hur återställer man versioner och filnamn på den nya platsen?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Flytt av versionshanterade filer Vid flytt av filer och mappar, hur återställer man versioner och filnamn på den nya platsen?"— Presentationens avskrift:

1 Flytt av versionshanterade filer Vid flytt av filer och mappar, hur återställer man versioner och filnamn på den nya platsen?

2 Ursprungliga mappar och filer som zip’ats till egen dator (med versioner markerad)

3 Resultat av zip’ade filer som laddats och packats upp på ny plats på PP

4 Frågor Går det att kopiera och sedan återställa filversioner och -namn till deras ursprungliga format (bild 2) i annat projekt? Finns det något sätt att få med beskrivnings- och kommentarsfälten vid zip’ningen?

5 Motiv Filer som inte heter exakt som tidigare: Versionshanteras inte korrekt. Gör att innehållsförteckningar och ritningsförteckningar blir oriktiga. Kräver redigering av samtliga filnamn av de som är ansvariga för flyttade filer. Stor risk för att fel smyger sig in.


Ladda ner ppt "Flytt av versionshanterade filer Vid flytt av filer och mappar, hur återställer man versioner och filnamn på den nya platsen?"

Liknande presentationer


Google-annonser