Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Case Tobias Martin.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Case Tobias Martin."— Presentationens avskrift:

1 Case Tobias Martin

2 Vad kunden ville ha

3 Målgrupp Primär målgrupp: Sekundär målgrupp: Sportintresserade.
Människor som vill vara internationella. Mediabranschen. Sport och musik. Normala människor: ålder

4 Innehåll De roligaste av media man producerar.
Åsikter, video, musik, media brett. Information om sig själv. Namn, ålder, ort, vad man håller på med nu. Viktigaste varifrån ens attityd till livet kommer. ”For an open world”

5 Innehåll pt.2 Sport Musik Elektronik skolarbeten World view CV

6 Färger Glada färger. Gul och orange.

7 Preliminär struktur Struktur som jag kom på efter att ha kollat vad kunden preliminärt ville ha: About me my interests Sports Music Elektronics World view My work CV School projects Fun stuff Videos Contact comments

8 Mina kommentarer Denna sida kommer att få en mera personlig hemsida layout än portfolio med tanke på vad som kunden vill att den skall innehålla. Sidan kommer att ha mycket innehåll, den är inte speciall inriktad. Sidan kan bra utnyttja “breadcrumbs” när det finns så mycket innehåll så skulle detta göra att användarna vet var de är i strukturen hela tiden.

9 Preliminär layout (grid)

10 Preliminär layout

11 Kundens kommentarer Allt såg bra ut. Tyckte färgerna var bra.
Såg rolig ut. Tyckte färgerna var bra. Ville ha Hifk i logon. My work skulle bort, behövs inte mera. Jag flyttade CV till under about me för att inte helt skippa arbetsgivare från målgruppen. Ville ha sidor för ishockey, Hifk och en newest sida. Ville hålla strech glob. Ville att de skulle stå Henskari istället för JHM. Gav tre exempel sidor: https://stockmann.com/

12 Exempel sidorna Stockmann och CNN Gant
Visades för att ge meny exempel. Kunden ville ändå hålla menyn som jag hade gjort den. Gant Kunden tyckte om typografin. Har inte Gant sidans typografi men den skulle kunna användas i framtida versioner.

13 Redesign

14 Redesign

15 Mina kommentarer Jag satt gradient till menyerna för att ta något från Stockmann och CNN sidorna. Satt smalare typografi för att kunden tyckte om Gant sidans typografi. Gjorde knapparna tydligare. Mera tom rum Lade till stroke till “lådorna” och ljusna färgerna för att lite ändra utseende av sidan och för att få sidan att se mera vuxen ut.

16 Bilderna Jag skulle öppna bilderna med att använda lightbox.

17 Mina kommentarer Sidan verkar bli mera en “fan site” än något som man använder för att skaffa arbete. Med att ta bort “my work” så kan det vara att man tappar mediabranchen från målgruppen. Med mindre innhåll skulle man kanske kunna få sidan att ha ett större syfte.

18 Mina kommentarer pt.2 Jag blev nöjd med själva sidans layout som en personlig hemsida. Innehållet som kunden ville ha är mycket brett själv skulle jag specificera sidan till ett visst syfte inte försöka sätta allt in vad man kommer på. Grid tekniken fungerade mycket bra för att göra layouten, när jag använde så små rutor så kunde man bra få allt att se ut att vara på den plats som det skall vara.


Ladda ner ppt "Case Tobias Martin."

Liknande presentationer


Google-annonser