Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap Det är nu dags att göra ett självständigt arbete inom ämnet. Vad intresserar just dig? Gör en djupdykning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap Det är nu dags att göra ett självständigt arbete inom ämnet. Vad intresserar just dig? Gör en djupdykning."— Presentationens avskrift:

1

2 Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap Det är nu dags att göra ett självständigt arbete inom ämnet. Vad intresserar just dig? Gör en djupdykning inom det ämnesområdet, samla fakta och fundera på hur du vill redovisa det för mig och dina klasskamrater. Det går bra att skriva ett arbete men du kan också välja att redovisa muntligt, göra en film eller kanske en PowerPoint -redovisning.

3 Tankekarta ???

4 Vad ska man då välja??? Livsmedel.... ja där finns det ju mycket man kan välja på…

5 Silverfisk eller Nattsmyg heter denna snabba, ljusskygga och vinglösa insekt. Arten har fått sitt namn från färgen på kroppen och förmodligen för att den rör sig så smidigt att det nästan ser ut som den ”simmar”fram. Annorlunda ”husdjur”!

6 Traditioner har vi många. Varför inte forska om vad påskkärringarna har för sig på Blåkulla.. …och varför vi pyntar björkris med fjädrar och stoppar i oss mängder med ägg?

7 Nu har ni fått ett par exempel på vad som kan ingå. Självklart skall ni hitta ett eget intresseområde och sedan är det bara att börja… Timetostart!

8 Länksida http://lankskafferiet.skolutveckling.se/ http://www.slv.se

9 Källförteckning Wikipedia Passagen Multimedia.skolutveckling

10 Ursprunglig bild från faktagrafiken


Ladda ner ppt "Fördjupningsarbete i Hem- och Konsumentkunskap Det är nu dags att göra ett självständigt arbete inom ämnet. Vad intresserar just dig? Gör en djupdykning."

Liknande presentationer


Google-annonser