Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MIN HALSDUK Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MIN HALSDUK Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318."— Presentationens avskrift:

1

2 MIN HALSDUK Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318

3 §Jag valde att sticka en halsduk eftersom jag behöver något varmt runt min hals i vinter. §Materialet blev ett mörkgrönt ylle garn av märket Bohème. Det är ett mjukt och skönt garn. Val av produkt och material

4 Garn och stickor §Inhandlade fyra nystan av garnet, á 3 € st §Grovleken på stickorna blev nr 4 1/2, enligt det som rekommenderades på garnet.

5 Val av mönster §Halsduken är stickad i mosstickning, eftersom denna stickning ser lika ut både på fram- och baksidan. Halsdukens kanter pryds av stickade flätor. Mönster valet blev med lite större ”flätdelar”.

6 Stickning av flätorna §För att underlätta stickningen av flätorna behövdes två hjälpstickor

7 STICKA STICKA STICKA

8 Hur länge tog det? §Ett varv består av 51 stycken maskor. Det tog ca 2 minuter att sticka ett varv. §En ”flätdel” består av 16 varv, vilket betyder att det tar ungefär 1 timme att sticka en sådan del. §Halsduken består av 20 ”flätdelar”, så det tog ca 20 timmar att få den färdig.

9 Min färdiga produkt §Jag är riktigt nöjd med slutresultatet, halsduken blev precis som jag hade planerat den. §Nu efteråt skulle jag ha valt en mindre produkt för det har varit väldigt mycket arbete med halsduken. Det känns som om jag bara suttit och stickat varenda kväll de senaste två veckorna.

10 TACK !


Ladda ner ppt "MIN HALSDUK Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318."

Liknande presentationer


Google-annonser