Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

© KN / Luckan r.f. 2008. Sammanställning av SWOT-analysen Luckans personal har var och en gjort en swotanalys som sammanställts. (Även praktikanter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "© KN / Luckan r.f. 2008. Sammanställning av SWOT-analysen Luckans personal har var och en gjort en swotanalys som sammanställts. (Även praktikanter."— Presentationens avskrift:

1 © KN / Luckan r.f. 2008

2

3 Sammanställning av SWOT-analysen Luckans personal har var och en gjort en swotanalys som sammanställts. (Även praktikanter ingick i undersökningen) Strengths - God kundservice och glad samt mångkunnig personal - Flexibilitet och förmåga att reagera snabbt på samhälleliga förändringar på grund av en lätt obyråkratisk struktur - Bra kontaktnät, i synnerhet inom Svensk- Finland Weaknesses - Arbetsbördan är ibland för stor, risk för utbrändhet bland personal - Ibland oklara målsättningar och för mångsidig verksamhet, vilket skapar osäkerhet och stress - Saknad av ändamålsenliga utrymmen, svårt att få arbetsro Extra kommentar: - ibland osakliga kommentarer och skämt - oklara målsättningar för Ung Info Opportunities - Möjligheterna är oändliga och det är lätt att anta nya verksamhetsområden - Många samarbetsmöjligheter utöver de existerande - Möjlighet att överta vissa kommunala uppdrag, erbjuda bla medborgarservice på svenska och fungera som en mångsidig tredje sektor aktör/. Kunde avlasta ”uppdrag” från det offentliga (ss. kommuner, arbetskraftsbyråer, ungdoms- väsendet) vad gäller betjäning och service på svenska Threats - Alla i personalen bär på en stor kunskap som kan försvinna med personen - Kvaliteten på arbetet lider om personalen känner sig utmattad på grund av för stor arbetsbörda. - Osäker ekonomi Extra kommentar: - För ekonomiskt beroende av fonder och ”goodwill”

4 PERSONAL Jessica Lerche, verksamhetsledare Karl Norrbom, producent och alliallo Sebastian Weckman, kundansvarig och kulturproducent Maria Landers, försäljningsplanerare- och infoassistent Ann-Christin Hellberg-Sågfors, projektledare PF Ann Westerberg, projektsekreterare Frida Westerback och Pia Stråhlman informatörer Ung Info Ann-Jolin Grüne, projektkoordinator, Bridge Ylva Gestranius-Määtte, projektkoordinator VN

5


Ladda ner ppt "© KN / Luckan r.f. 2008. Sammanställning av SWOT-analysen Luckans personal har var och en gjort en swotanalys som sammanställts. (Även praktikanter."

Liknande presentationer


Google-annonser