Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Världens 7 underverk En lärare frågade en dag sina studenter om de kunde sätta upp en lista på vad de trodde kunde vara « Världens 7 underverk » i vår.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Världens 7 underverk En lärare frågade en dag sina studenter om de kunde sätta upp en lista på vad de trodde kunde vara « Världens 7 underverk » i vår."— Presentationens avskrift:

1

2 Världens 7 underverk

3 En lärare frågade en dag sina studenter om de kunde sätta upp en lista på vad de trodde kunde vara « Världens 7 underverk » i vår tid. Det var varierande svar som kom in, men här är en summering av de flesta förslag:

4 1.Pyramiderna i Egypten 2. Taj Mahal 3. Grand Canyon 4. Panamakanalen 5. Empire State Building 6. Basiliken i St-Pierre 7. Den kinesiska muren.

5 Medans läraren kungjorde svaren för sina studenter, märkte han en flicka som såg konfunderad ut med sitt papper fortfarande i handen.

6 Han frågade således den unga damen om hon hade problem med att sätta upp listan. Hon svarade; « Ja lite. Det är så svårt för det är ju så många! »

7 Läraren säger då: « Berätta för oss vad du har skrivit så kanske vi kan hjälpa dig. ».

8 Den unge damen säger: « Jag tror att Världens 7 underverk är:»

9 1. Att se 1. Att se

10 2. Att höra

11 3. Att beröra

12 4. Att smaka 4. Att smaka

13 5. Att lukta

14 6. Att le

15 7. och att älska

16 För en stund blev det helt tyst i klassrummet. Dessa ting är så enkla och storslagna att man glömmer av dem i sin vardag!

17 GLÖM EJ:

18 De mest värdefulla sakerna kan inte köpas eller göras av människor. «Ta dig tid » till att sända vidare detta budskapet. Ha en fin dag !


Ladda ner ppt "Världens 7 underverk En lärare frågade en dag sina studenter om de kunde sätta upp en lista på vad de trodde kunde vara « Världens 7 underverk » i vår."

Liknande presentationer


Google-annonser