Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hundgodis är nödvändigt även för våra “bästa vänner” och en självklarhet i de flesta fackhandelsbutiker. Dessvärre kan både kvalitet och leveranssäkerhet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hundgodis är nödvändigt även för våra “bästa vänner” och en självklarhet i de flesta fackhandelsbutiker. Dessvärre kan både kvalitet och leveranssäkerhet."— Presentationens avskrift:

1 Hundgodis är nödvändigt även för våra “bästa vänner” och en självklarhet i de flesta fackhandelsbutiker. Dessvärre kan både kvalitet och leveranssäkerhet till butikerna variera kraftigt på grund av flera olika faktorer. Vi har ett exklusivt leverantörsavtal med en av Sveriges största producenter på hundtugg. Vår leverantör är med över 15 års erfarenhet specialist på naturligt hundtugg och använder enbart svenska råvaror utan tillsatser. Vi erbjuder Dig ett attraktivt sortiment med leverans direkt till Din butik Naturligt Hundtugg

2 Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva. GRISÖRON

3 GRISKNORR LÅNG Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

4 GRISKNORR LITEN Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

5 GRISTRYNE Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

6 OXLEVER Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

7 KYCKLINGLEVER Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

8 OXSTRUPE (20cm) Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

9 OXTESTIKEL Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

10 TJURMUSKEL (12cm) Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

11 TJURMUSKEL (HEL) Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

12 VOMBURGARE Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

13 KÖTTBULLAR Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

14 LEVERSNITTAR Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

15 VILTBEN Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

16 VILTHJÄRTA Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

17 VILTLUNGA Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.

18 VILTLEVER Vårt sortiment består av 100% naturliga råvaror som älskas av de allra flesta hundar. Detta gör att du på ett utmärkt sätt kan använda vårt godis/tugg som både träningsbelöning och “lördagsgodis”. För att avlägsna tandsten och stärka tandköttet är dessa produkter mycket effektiva.


Ladda ner ppt "Hundgodis är nödvändigt även för våra “bästa vänner” och en självklarhet i de flesta fackhandelsbutiker. Dessvärre kan både kvalitet och leveranssäkerhet."

Liknande presentationer


Google-annonser