Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna."— Presentationens avskrift:

1 kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.

2 Canouan ägs till lite drygt hälften av italienare som förvandlat sin halva till ett riktigt semesterparadis. Det finns turkost vatten, palmer och en vit strand men i övrigt tycker vi inte att denna ö är så spännande.

3 Hotell Tamarind på Canouan erbjuder bland annat riktigt svindyr Internetuppkoppling men serverar även ganska så schyssta Pina Coladas.

4 Mustique är ön där de rika och berömda har sina sommarstugor. Det finns fina parker, stora hus och välansade rabatter. Detta är Mick Jaggers strand.

5 En av de mer anspråkslösa sommarstugorna. Det finns pampigare, vi lovar, men det är inte alltid det bara är att knalla in och fota hur som helst.

6 På Mustique finns inte så många restauranger och barer. Basil’s Bar lär dock vara en av världens 10 bästa nånting… Har ett bra läge för ”Sundowners” men i övrigt som vilken bar som helst. En bar som däremot verkligen imponerade på oss var Firefly. En kanonbar med kanonläge. Det var fotoförbud där så för att se bilder får du själv surfa in på deras hemsida: www.fireflymustique.com

7 Snorklingen på Mustique är det inget fel på. Här paddlar Anna förbi båten ungefär två meter under ytan. Klart vatten! Snorkelfot: En åkomma som drabbar den som snorklar för mycket.

8 Det är inte ofta det regnar men när det gör det är det skönt att ta ett sötvattenbad i vårt flytande badkar. Sköldpaddor bor inte bara i vattnet. Den här bor på land. Stora katamaraner är väldigt vanliga här i Karibien. De är inte så många som hälften av båtarna men inte långt ifrån.

9 Nu har vi flyttat över till Wallilabou Bay på St Vincent. Det var här som filmen Pirates of the Caribbean spelades in. Två uppföljare är på G. Filmkamerorna börjar rulla väldigt snart. Om ett par dagar eller om någon månad, beroende på vem man frågar. Kulisser som rymmer både ett hotell och en bar

10 Refill till din eldkastare eller? Stod bland skönhetsprodukter men vi känner oss lite osäkra på om den är MOT eller FÖR skönhet. En brännskada av 3:e graden borde väl motvärka, om man inte såg riktigt hemsk ut innan förståss. Hmm, kanske dumt att chansa…

11 Nu lämnar vi Grenadinerna för denna gång och seglar vidare norrut till St Lucia. Hej så länge! /M&A


Ladda ner ppt "Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna."

Liknande presentationer


Google-annonser