Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund"— Presentationens avskrift:

1 Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund
Ellas föräldrar har köpt ett hus på landet. Ella tror att det ska bli tråkigt, men huset lever ett eget liv. Tavlor trillar ner och saker flyttar på sig. På Ellas rum ligger barnteckningar på huset men utan dörr. Det finns en tavla med en liten flicka på från förr i tiden.

2 Den stora hundhysterin
Av Katie Davie Suzannes mamma har ärvt en hund. Suzanne är överlycklig för hennes gamla hund skickade pappa bort. New Foundland hunden Beatrice blir en stor besvikelse. Hon luktar, vill inte leka eller gå på promenader. De bestämmer sig för att göra om Beatrice innan pappa kommer tillbaka.

3 Tur gånger tre Av Sheila Turnage
I North Carolina på en liten plats, Tupelo Landing bor Moses LoBeau hos paret som har ortens kafé. Moses kallad Mo hittades som liten fastbunden vid en reklamskylt vid flodstranden. En dag kommer en man för att utreda ett mord till kaféet. Mo och hennes vän Dale bestämmer sig för att reda ut mordmysteriet.

4 Undret Av R.J. Palacio Alla tittar på August Pullman trots att han gör allt för att dölja sig hör han viskningar och fniss. Att han överlevde födseln är ett under, men hans ansikte blev helt deformerat. Han har genomgått flera operationer men det hjälper inte mycket. Allt han önskar sig är att se ut som alla andra barn.

5 Habib Slutat är nära Av Douglas Foley Del 9.
Habib har massor att tänka på inför sommarlovet. De har samlat in pengar till klassresan till Gotland , en låttext ska skrivas och lämnas in och så fotbollen. Mitt i allt lurpassar en varelse med röda ögon på morfars kolonilott om kvällarna.

6 Singer Av Katarina von Numers-Ekman Josefin är världsbäst på att sy. Klasskompisarna retar henne för ”Josse-Josse-fin” som i sången om symaskinen. Till byn kommer Jonatan han är bra på musik men den vill han ha för sig själv liksom sin nya vän Josefin.

7 Bara jag vågar Av Siri Spont Det finns fyra saker Tilde tänker göra på sommarlovet fast hon inte vågar. 1 Gå till spökladan. 2 Säga till Marcus att han är taskig. 3 Fråga varför Thea bara vill vara med Elin och de andra. 4 Göra anden i flaskan.

8 Dennis hemlighet Av David Walliams
Dennis är bäst i fotbollslaget annars är allt annat bara trist. Dennis har en hemlighet, han gömmer tidningar under madrassen. Den första han köpte var för att han tyckte om flickan på bilden, hon liknade hans mamma som är borta. Nu har han massor av modetidningar under madrassen.

9 Vikingar och vampyrer Av Katarina Mazetti De fyra kusinerna Humlan, Julia, George och Alex ska tillbringa några sommarveckor hos sin excentriska moster Frida på hennes skärgårdsö. Frida tror att det finns en gammal vikingaskatt nedgrävd på ön och tillsammans med barnen börjar hon leta efter den.

10 Resan till tidens slut Av Erika Vallin Del 2.
Asrim, Lina och Max är på väg till Limas mormor och morfar. Väktarrådet vill att de är trygga från Djurgården och all spegelaktivitet. Men det blir en tågresa under engelska kanalen till underjordens Paris.


Ladda ner ppt "Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund"

Liknande presentationer


Google-annonser