Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

INBJUDAN INFO OM RADON VILLAÄGARNA I SAMARBETE MED LAXÅ KOMMUN.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "INBJUDAN INFO OM RADON VILLAÄGARNA I SAMARBETE MED LAXÅ KOMMUN."— Presentationens avskrift:

1 INBJUDAN INFO OM RADON VILLAÄGARNA I SAMARBETE MED LAXÅ KOMMUN

2 Erbjudande om Radonmätning •I samarbete med Laxå kommun inbjuder vi dig som är medlem i Villaägarnas Riksförbund till en Öppet hus träff den 11 januari kl. 16.00-19.00 på Casselgården. •För att veta om man har radon i sin fastighet måste en mätning med hjälp av mätdosor göras. Grund priset för medlem är 240 kr inkl. moms.

3 Vad är Radon •Radon är en aktiv gas som finns i mark, vatten och byggnadsmaterial. Höga halter av Radon i bostadsluften är en allvarlig hälsorisk. Radon och de s.k. radondöttrarna kan inte uppfattas av våra sinnen utan måste mätas. Mer info om radon hittar du på www.radonguiden.se •Mätningen utföres med spårfilm i plastdosa. En mätning tar c:a 2-3 månader.

4 Ytterliggare info •Då det gäller Radonfrågor konkret i Laxå vill vi i första hand hänvisa till Laxå kommun och Eva Johansson, Miljö och hälsoskyddssektionen tfn. 0584-473245, Lars Johansson Byggnadssektionen tfn. 0584-473245 eller Gammadata Mätteknik AB tfn. 08-480.5800. •Det går naturligtvis också bra att kontakta Villaägarnas regionkontor för ytterliggare diskussioner tfn. 019-611.9990

5


Ladda ner ppt "INBJUDAN INFO OM RADON VILLAÄGARNA I SAMARBETE MED LAXÅ KOMMUN."

Liknande presentationer


Google-annonser