Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen."— Presentationens avskrift:

1 Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen är skapade av bokens båda författare i samarbete med naprapat Malin Flinck utifrån viryayogans genomtänkta system.

2 Gotländska fiskelägen och Strandbodar
Av Agneta Larsson och Lennart Nilsson Beskrivning i fantastiska bilder och kommentarer de ca. 200 fiskelägen runt den gotländska kusten. Vikten av fisket på Gotland och kulturminnes märken som funnits så tidigt som 1600 talet.

3 Bläsa kalkbruksmuseum
Av Poul Bergesen Boken innehåller en guidad tur genom museet. Arbetet i stenbrotten och kalkugnarna. Arbetsvillkoren och livet i samhället runt kalkbruket. Om kombinerat arbete vid bruket, jordbruk och fiske. Hur kvinnorna deltog i försörjningsarbetet med biinkomster som stickning och daglönarbete.

4 Du går inte ensam Av Mari Jungstedt Ljudbok på CD
Treåriga Vilma försvinner från sin mammas arbetsplats. Ingen i stan tycks ha sett vem eller vart hon försvunnit. Ännu en flicka försvinner men nu från Hemse. Karin Jacobsson och Anders Knutas får ta hand om fallet.

5 I farans riktning Av Viveca Sten
Det är vinter i Sandhamn. På julafton tar en jagad kvinna sista båten dit. På annandan hittas ett lik på stranden vid Seglarhotellet. Kriminalinspektör Thomas Andreasson avbryter sin julledighet. Det blir ett komplicerat fall och under tiden hittas ännu ett offer.

6 En rasande eld Av Andreas Norman
Carina Dymek arbetar på UD. När hon är i Bryssel ber en främling henne ta hand om ett USB-minne. När hon gett det till sin chef får hon sluta sitt arbete. Hon söker efter mannen som gav henne USB-minnet för att klargöra att hon är oskyldig. Då upptäcker hon att någon förföljer henne.

7 Röd Måne Av Elisabet Nemert
År 1621 hittar läkekvinnan Ingrid ett övergivet flickebarn. Hon tar med henne till gården i Näs utanför Skokloster. Barnet får heta Indra och växer upp med Ingrid som lär henne om läkekonsten och växternas läkande kraft. Indra blir mycket duktig men också farlig enligt folktro.

8 Plats Av Pia Lindenbaum
Hon är en vanlig kvinna med familj och kontorsarbete. Men världen börjar kännas främmande och konstig, inte alls som det vardagliga livet brukar vara. En dag lämnar hon allt och flyttar till en lånad lägenhet utan några förbindelser med omvärlden. Men så skaffar hon sig en hund.

9 Nattsidan Av Joyce Carol Oates översättning av Johan Theorin. Kort novell i litet format lagom att ha med sig i fickan.

10 Dosan Av Helena Sigander
Med denna bok rekommenderas att även läsa ”Doktor Glas”. Med Helga beskrivs kvinnors liv under förra sekelskiftet. Helga längtar efter passion och kärlek och finner den hos en ung student. När föräldrarna dör bli hennes lösning att gifta sig med pastor Gregorius en vän till familjen. Boken är den första i en serie.

11 Levande och döda i Winsford
Av Håkan Nesser En kvinna kommer till byn Winsford på Exmoor i England, där hon bosätter sig i ett ensligt beläget hus. Med sig har hon sin hund. Kvinnan använder ett taget namn, för hon har ett förflutet och en historia. Vad var det som hände i Marocko för trettio år sedan?


Ladda ner ppt "Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen."

Liknande presentationer


Google-annonser