Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Taco-sås burk. Vilka förändringar har vi gjort?  Vi har ett nytt, fällbart lock, som med en klick mekanism stänger locket.  silikon inbäddning i locket.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Taco-sås burk. Vilka förändringar har vi gjort?  Vi har ett nytt, fällbart lock, som med en klick mekanism stänger locket.  silikon inbäddning i locket."— Presentationens avskrift:

1 Taco-sås burk

2 Vilka förändringar har vi gjort?  Vi har ett nytt, fällbart lock, som med en klick mekanism stänger locket.  silikon inbäddning i locket gör förpackningen lufttät.  glaset i förpackningen har vi aningen tunnare.

3 Varför har vi gjort dessa förändringar?  Anledningen till att vi gjort de förändringar vi har gjort, är att vi märkt att folk tycker att de vanliga burkarna inte är så tåliga, och att varorna i burkarna snabbt blir dåliga, därav vill vi göra förpackningen helt lufttät.

4 Kravlista  Burken ska vara gjord av formsprutad plast.  (ca 2.5 mm tjock )  Burkens lock ska vara gjort av aluminium och vara röd.  Ska vara möjlig att återvinna.  Burken skall hålla att tappas från rimlig höjd,( max 2-3 meter)

5 Våran hemsida  https://dl.dropboxusercontent.com/u/81973191/taco/ind ex.html https://dl.dropboxusercontent.com/u/81973191/taco/ind ex.html


Ladda ner ppt "Taco-sås burk. Vilka förändringar har vi gjort?  Vi har ett nytt, fällbart lock, som med en klick mekanism stänger locket.  silikon inbäddning i locket."

Liknande presentationer


Google-annonser