Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VARNHEMS IF / AXVALLS IF SENIORER JUNIORER / P16

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VARNHEMS IF / AXVALLS IF SENIORER JUNIORER / P16"— Presentationens avskrift:

1 VARNHEMS IF / AXVALLS IF SENIORER JUNIORER / P16
ÅRSPLANERING 2011 VARNHEMS IF / AXVALLS IF SENIORER JUNIORER / P16

2 VIKTIGAST 2011 Spelare och ledare skall ha roligt samt fungera socialt i grupp. Alla spelare skall få känna sig värdefulla och få utvecklas fotbollsmässigt i sin egna takt. Lagen skall växa ihop på ett respektfullt och ödmjukt sätt samt praktisera samma spelidé under träning och match. Ledare och spelare skall uppträda på ett bra sätt och vara goda föredömen för Axvalls IF och Varnhems IF samt motverka dåligt språkbruk.

3 VIKTIGAST 2011 Spelare skall utbildas i fotboll individuellt och i grupp. Ledarna kommer att genomföra individuella utvecklingssamtal. Berika goda kost och levnadsvanor i samband när vi sparkar boll. Spelarna skall ta ansvar för information på respektive hemsida, tider, att meddela om man inte kan delta och hjälpa till med föreningsarbete.

4 LEDARE Niklas Kjellqvist Niclas Schöld
, , Mattias Falk Mikael Reinhold , , Henrik Nyberg Morgan Ivarsson , , Thomas Buskas ,

5 SPELARE

6 SPELARE

7 SPELARE

8 SÄSONG 2011 Avspark och planering för säsong 2011.
Löpande information presenteras på VIF och AIF hemsida. Seniorer och Juniorer/P16 kommer att träna ihop under säsongen. Vinterträning två gånger i veckan i Varnhemshallen och Ulvahallen. Föreläsning om kost och levnadsvanor kommer att genomföras. Kost i olika former kommer att erbjudas. Individuella samtal med spelare kommer att genomföras av ledare.

9 SÄSONG 2011 Fys-träning kommer att ske på försäsongen och löpande under hela fotbollssäsongen. Spelarråd kommer att bildas. Föreningarna tar hänsyn och uppskattar spelare som har alternativa idrotter. Vi kommer att införa alternativa träningar samt bjuda in gästtränare för målvakter och utespelare. Ledare kommer att utbildas och utvecklas under säsongen. Truppen kommer att erbjudas ett träningsställ.

10 SÄSONG 2011 Vi kommer att delta i följande inomhus-cuper: P 16 Ekorre-cup i Vara med två lag U-21 Intersport-cup i Källby med ett lag Senior Möbel-cup i Tibro med ett lag Senior SKLT-cup i Skara med ett lag Senior BIK-cup i Stenstorp med ett lag P19 BIK-cup i Stenstorp med ett lag P16 BIK-cup i Stenstorp med ett lag J-lag LIF-cup i Götene med två lag Senior LIF-cup i Götene med ett lag Ledarna kommer att kolla upp våra motståndare inför matcher i viss mån.

11 SÄSONG 2011 Ledare kommer att genomföra gemensam laguttagning till match och cup. Coachning av respektive lag kommer ledarna gemensamt diskutera fram i samband med ovan punkt. Vi kommer att delta i DM . Delta i föreningarnas olika samkvämsaktiviteter. Fem träningsmatcher för seniorer och tre för juniorer. Försäsongsträning kommer att bedrivas i Varnhemshallen, Ulvahallen, Azteka och på alternativa platser i närområde. Träningsläger för alla under en helg i mars-april kommer att genomföras i närområde.

12 SÄSONG 2011 Vi kommer att delta i VFF seriespel.
Under seriespel kommer vi att träna och spela match på Axvalls IP och Varnhems IP. Sommarlov för alla med ansvar för egen träning. Sommar-cup i juli månad för Juniorlag/P16 i Danmark. Säsongen avslutas i slutet av oktober och övergår i frivillig träning under förutsättning att vi inte kvalar. Vi kommer att hjälpa till med föreningsarbete i Varnhems IF och Axvalls IF. Utvärdering av säsong 2011. Avslutning genom årsfest i Axvall och Varnhem.

13 TRÄNINGSUPPLÄGG 2011 Underhålla tidigare träningsmoment.
Passning och mottagningsteknik med fart. Spelare skall utbildas till att praktisera samma spelidé. Fysik – kondition – styrka. Individuell utveckling av målvakter och spelare. Försvarsspel över hela planen med press, täckning och understöd. Anfallsspel med spelbredd, spelavstånd, speldjup och avslut.


Ladda ner ppt "VARNHEMS IF / AXVALLS IF SENIORER JUNIORER / P16"

Liknande presentationer


Google-annonser