Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kylbring DeltaT Efter 28 år av olika anställningar var det 2007 dags att göra något på egen hand, för att kunna jobba med olika saker som är svåra att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kylbring DeltaT Efter 28 år av olika anställningar var det 2007 dags att göra något på egen hand, för att kunna jobba med olika saker som är svåra att."— Presentationens avskrift:

1 Kylbring DeltaT Efter 28 år av olika anställningar var det 2007 dags att göra något på egen hand, för att kunna jobba med olika saker som är svåra att kombinera som anställd. På följande sidor berättar jag lite mer om mina erfarenheter och om vad jag kan erbjuda.

2 Företagets huvudsakliga verksamhet • Solenergi & Energibesparing • Montage & Service • Diversearbeten • Projektledning & Affärsutveckling

3 Solenergi & Energibesparing  Solenergianläggningar  Energibesparingsåtgärder  Montage & Service Jag vill vara behjälpliga under hela processen, från det att någon vill veta mer om vad för besparingar de kan göra, till att komma med ett förslag på en energi- anläggning som är anpassad till just de behov man har utifrån den uppvärmning man har idag, och slutligen leverera och montera anläggningen. Självklart följer vi också upp med service och underhåll för den som vill det. Inom energiteknikområdet arbetar jag ofta tillsammans med min far i Kylbring Konstruktion AB, där han har mer än 30 års erfarenhet.

4 Montage och service  Garage- & industriportar  Styr- & reglerteknik  Elarbeten (BB2-behörig)  Plåt och Svets Detta är exempel på sådana arbeten som jag både är utbildad till och som jag utfört som anställd under några år i olika företag.

5 Diversearbeten  Snickeri  VVS  Fastighetsunderhåll Detta är exempel på sådana arbeten som jag utfört som anställd i olika företag samt varit vänner och bekanta behjälplig med under de senaste 30 åren. Ett praktiskt exempel är vår sommarstuga på Höga Kusten som jag renoverat under de senaste 3 åren. Gjort hittills är bl.a. nytt avlopp ”från diskho till brunn”, ny ytterpanel, nya golv, nya fönster, totalrenoverat badrum, tapetserat och målat, bytt all el i ladugård och loge, slammat skorstenen mm. Kvar att göra är bl.a. att inreda kallvinden och konvertera bort den direkt- verkande elvärmen.

6 Projektledning & Affärsutveckling Jag har mer än 10 års erfarenhet som projektledare, platschef, regionchef och affärsutvecklare. Projekten och verksamheterna har huvudsakligen varit i kompetensutvecklings- och musikbranschen. Har även suttit i ledningsgrupper under 6 år. Specialkompetenser jag har sedan ovan arbeten: • Kundrelationer • Offert- och anbudsberedning • Kalkylering • Kvalitet (SIQ, Utmärkelsen Svensk Kvalitet) • Verksamhetsanalys • Arbetsledning • Produktionsprocesser • Rekrytering

7 Utrustning till förfogande Verktyg kan man aldrig ha för många, men kanske inte alla. Företaget har en mängd handverktyg och annan utrustning och kan hyra eller låna annat nödvändigt efter behov. Behövs fabrikatspecifika hjälpmedel eller verktyg så har ni säkert redan sådana som även jag kan få tillgång till. För föreläsningar, utbildningar o.dyl. finns bl.a. dator och projektor.

8 När – Var – Hur  Ni har arbetsanhopningar  Någon anställd är sjuk  Istället för att tacka nej till jobb för att ni inte hinner med  Ni inte har kompetensen inhouse men jag har den  När ni behöver folk men är osäkra på om det är läge att anställa nån Ni kan anlita mig som extrahjälp t.ex. när:

9 När – Var – Hur  Västra Götalands län  Halland  Övriga Sverige enligt överenskommelse  Inomhus  Utomhus  På höga höjder  I gruvhål Jag kan ta jobb i:

10 När – Var – Hur  På timme  Per uppdrag  Löpande  På beting  Enligt annan överenskommelse Ni kan anlita mig:

11 Vad kostar det?  350 kr/tim  28 kr/mil  Kostnader för övernattning och dylikt = vad det kostar  Extra utrustning och dylikt enligt offert  Längre och/eller större uppdrag enligt offert Jag debiterar normalt: Alla priser är angivna exklusive moms

12 Sammanfattning När jag nu startat eget kommer jag att jobba aktivt med att skapa affärsrelationer som mina kunder ska tycka är till fördel i sina verksamheter. Beroende av vilka som anlitar mig och var vi hittar gemen- samma affärer, så kommer företaget i vissa delar att kunna formas efter era behov. Jag ser fram emot att få föra kreativa diskussioner med er om vad jag kan tillföra i era verksamheter som gör att era affärer går om möjligt ännu bättre. Med vänliga hälsningar Jan Kylbring

13 Kontakt- & företagsinformation Kylbring DeltaT Jan Kylbring Lillekärr Södra Hisings Kärra Org.nr VAT-nrSE SwedbankBG Ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa


Ladda ner ppt "Kylbring DeltaT Efter 28 år av olika anställningar var det 2007 dags att göra något på egen hand, för att kunna jobba med olika saker som är svåra att."

Liknande presentationer


Google-annonser