Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ibrahim och Arvid Idéer före

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ibrahim och Arvid Idéer före"— Presentationens avskrift:

1 Ibrahim och Arvid Idéer före Stort rum med gräs med hopp, en racerbana och crossbana. Stort rum som garage med crossar och bilar, växter. Vårt rum som det är I vårt rum finns det crosstavlor som låter och det finns två soffor. Det finns en bil som man kan sitta i. I bilen måste man vara tyst. I vårt rum kan man läsa och lyssna på musik och vila. Det blev nästan som vi hade tänkt. Det blev lite fler grejer än vi hade tänkt från början.

2 Philip Idéer före Inget nedskrivet Mitt rum som det är I mitt rum finns det en soffa, två bokhyllor, en kamin och två fönster. I mitt rum kan man sitta och läsa och vila. Det ska vara lugnt och tyst i mitt rum, det ska kännas skönt att vara där. Det blev inte som jag hade tänkt mej men det blev bra.

3 Julia och Donika Idéer före Lugn musik så att man kan koncentrera sig. Allt skall vara gratis. Köpcenter. Mycket växter. Hammock. Studsmattor. Vårt rum som det är Vårt rum är modernt. Vi fick in en studsmatta och musik. Vi fick in en växt. Vi satte in två tavlor, en rullstol och en sittpuff. Vi satte in en solstol och en levande brasa. Ett runt fönster med orange gardiner ville vi också ha. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi tog inte med allt, för då hade det blivit för mycket saker. Vi blev väldigt nöjda med vårt rum.

4 Ellen och Nellie Idéer före Luftigt, somrigt, stora fönster som solen lyser in i. Hängmattor och sommarkänsla. Varmt, högtalare som havet hörs i. Olika färger på lampor, en pool, ett café, palmer. Vårt rum som det är I vårt rum finns det: palmer, kuddar, lampor, bokhylla och högtalare med lugn musik. I vårt rum kan man: mysa, läsa och lyssna på lugn sommarmusik och läsa under palmerna. Det ska kännas: lugnt, mysigt, trivsamt och somrigt. Det ska vara: trivsamt, roligt, mysigt och sommarkänsligt. Det blev precis som vi hade tänkt oss.

5 Jonathan och Albin Idéer före Det skall vara instängt, swimmingpool, crossar, banansoffor, plasma-TV, parabol, TV-spel, Mp3, biograf, kafé, växter, robotar som hämtar böcker, bubbelpool, bra dator, surroundljud med platt skärm. Vårt rum som det är I vårt rum finns det swimmingpool, tv-spel, biograf och växter. I vårt rum kan man spela tv-spel och kolla på tv och gå ut med hunden. Det ska kännas som man är i en annan värld. Vi tog inte med cross, mp3, parabol, café, robotar, datorskärmar. För att vi inte hittade några såna bilder.

6 Mimoza, Josefin och Catrin
Idéer före Framtiden i biblioteket. Vi tycker att det skall vara mysigt. Det skall finnas bubbelpool som man kan köpa kakor i nån kiosk! Klädaffär bredvid. Bredband till data. Hammock vill vi ha. En skål. Vi vill ha toa. Robotar som hämtar böcker! Växter skall finnas. Bra datorer med platt skärm. Spelhall i ett annat rum. Stege att hämta böcker. Karaoke i ett annat rum som är ljudisolerat. Vägg med strand och palmer. Hjärtan på golvet. Vårt rum som det är I vårt rum finns det: En lampa, klocka, två fåtöljer, ljus, bubbelpool, spis, kudde, godisskål och fruktskål. I vårt rum kan man: Sitta, bada bubbelpool, äta godis och frukt, sitta i bubbelpool och läsa, sitta i fåtöljer och läsa. Det ska vara mysigt, lugnt. Vi tycker att det blev som vi hade tänkt det!

7 Hampus & Fredric Idéer före Inget nedskrivet Vårt rum som det är I vårt rum finns det en soffa surroundljud, playstation 2, plasma-tv och speglar . I vårt rum kan man spela playstation 2, titta på tv , sätta på lugn musik , läsa en bok i soffan. Det ska vara tyst och lugnt. Det blev inte som vi trodde. Vi tog bara med en sak som vi tog skrev på pappret. Dem andra sakerna ville inte vi ha med.

8 Stina och Evelina Idéer före Uteplats! Koja med kuddar, lampa, mysigt och lugn musik. Målning på väggen. Bubbelpool. Växter, solarium, solstolar, swimmingpool, spa, massage, yacootsi, glasskiosk, fik, restaurang, strand, hav, studsmatta, trampolin, rutschkanor, volleyboll, fotbollsplan, gungor, cross, toa, fyrhjuling, fönster. Vårt rum som det är I vårt rum har vi en soffa och två bokhyllor, en stereo, en cd-hållare, tre växter, en dubbellampa, två mattor, kuddar, målning, ett bord, böcker, en nalle och en filt. I vårt rum kan man läsa och lyssna på musik och mysa ner sig i soffan, man kan lukta på växterna och titta på jordgloben. Man kan kolla på en tavla. Man kan kura ner sig bland kuddarna och läsa. Man kan sätta sig på mattan. Man kan gosa med nallen. Det känns mysigt och lugnt. Det ska vara en plats att läsa på och lyssna på musik. Vi hade tänkt att det skulle bli ett uterum men det blev ett innerum!!!

9 Isak och Pontus Idéer före Hemma, mysigt, ganska tyst och lugnt. Kafé, ljudisolerat rum med kareoke, TV spel, koja som föreställer en bok, senaste datorerna, snabbaste bredbandet, myshörna, soffor, fåtöljer. Vårt rum som det är Det finns: spotlights, blomma, palm, fåtölj, soffa. Man ska kunna sitta och läsa i soffan eller fåtöljen. Man kan vila i soffan. Det ska finnas en dimmer. Det ska vara lugnt. Det blev inte så mycket som vi hade tänkt oss men det blev lugnt och skönt som vi hade tänkt oss.

10 Joakim och Qerim Idéer före TV spel, rymdskeppssimulator, soffor, bubbelpool, bio, klädaffär, köpcenter, hammock, bästa datorerna i hela världen, ljudisolerat karaokeglashörna, godis, kuddväggar. Vårt rum som det är I vårt rum finns det bubbelpool, trägolv, bokhylla med böcker, kuddar, soffa med hundar, modern dörr, biograf med TV konsol med alla spel och all musik och talböcker och surroundljud. I vårt rum kan man bada, läsa, spela spel, lyssna på musik, surfa på Internet, och titta på film. Det skall kännas coolt att vara där! Det blev inte som vi tänkt oss, vi tog bort saker för att det blev för mycket.

11 Felicia Idéer före Inget nedskrivet Mitt rum som det är I min bild finns det en soffa och en blomma och en spis. Man kan sitta och läsa. Det finns också en bokhylla på väggen. Det kan vara tyst musik. Det blev som jag hade tänkt mig i mitt rum.

12 Anton Idéer före Vattenfall, mysigt, kojor högt uppe, trycka på en knapp så kommer boken, många små rum. Golfbanebilar med höj - och sänkbar stol, datorer. Mitt rum som det är Det finns en dator inbyggd i en fåtölj och en maskin som man kan trycka på så kommer boken. I mitt rum kan man spela dator, läsa och ha det mysigt. Det ska kännas mysigt och roligt på samma gång. Det blev ungefär som jag hade tänkt mig. Jag tog bort vattenfall, golfbanebilar och kojor högt uppe.


Ladda ner ppt "Ibrahim och Arvid Idéer före"

Liknande presentationer


Google-annonser