Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gothia Cup HITTARPS IK F00/ juli 2014

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gothia Cup HITTARPS IK F00/ juli 2014"— Presentationens avskrift:

1 Gothia Cup HITTARPS IK F00/01 13-19 juli 2014

2 Gothiaresan – allmän info
Samling: Söndag 13/7 Kl i Laröd och uppvisande av legitimation/pass för ledare När åker vi? Söndag 13/7 Kl 9:30 Hur åker vi? Bergkvara Buss dubbeldäckare tillsammans med P00/01. Medtag på bussresa: Matsäck/lunch och något att pyssla med på bussen Värdesaker: Ha begränsat med värdesaker, räcker med fickpeng (ca 500 kr), mobil och legitimation/pass Ledare: Mattias, Magnus, Kim och Mikael. Planeringsgrupp: Lena, Johanna, Annette, Sara Sovansvariga hela veckan: Paula Almström (Matilda), Maria Ekberg (Ally), Johanna Rosenqvist (Flippa) Sovansvarig 1 natt: Nina Svenningsson (Irma), Tanja (Ronja), Anna Bjelm (Sanna), Cecilia Forsman (Molly), Lena Nyqvist (Agnes).

3 Gothiaresan – allmän info
Regler: Ledarna kommer att sätta upp vilka regler som gäller utifrån matchschema och väder. Regler kommer att finnas för: mobilanvändning, vad gäller när vi ska spela match, vad gäller när vi går på olika aktivteter. “Aktiviteter”: Det kommer att finnas en ledare/ansv. med på de olika aktiviteterna. Är det så att några vill till Liseberg, andra vill till Heden och ett gäng vill stanna vid förläggningen, så kommer vi att splitta upp oss på de olika grupperna. Vi kommer inte att gå på Gothia Cups disco. Uppförande: Alla ska vara medvetna om att vi är ansiktet utåt för HIK. Det kommer INTE att vara acceptabelt att någon inte får vara med eller att någon känner sig utanför. När tar det slut: Vet vi inte. Det vi vet är att fr o m torsdagen är det utslagningsmatcher. Åka hem: Var och en tar sig hem för egen maskin.

4 Gothiaresan – Veckoschema - fylls i när matcher är satta
Troligen kommer veckan att se ut så här: Söndag: Reser i buss tillsammans med P00/01 upp till Gothia. Kom ihåg den välfyllda matsäcken! Liseberg + ev. Middag och genrep ca kl inför måndagens invigning?? Måndag: Match under dagen och invigning på kvällen. Eventuellt någon aktivitet om tid finns. Tisdag: Match och aktivitet. Ledarträff under eftermiddag/kväll?. Liseberg alt. aktivitet Onsdag: Match samt någon aktivitete Torsdag: Match och ev aktivitet. Samtal kring hur vi gör resten av veckan. Fredag: ??? Lördag: ???

5 Gothiaresan – Packlista – Obs! Märk kläderna
Packa i kabinväska eller bag Sovsäck/lakan, liggunderlag/madrass (endast dubbel om man delar), kudde Fotbollsutrustning: 2 shorts (svarta), fotbollsskor, strumpor (minst 3 par vita), benskydd, 2 st träningströjor, vattenflaska, tape, hårsnoddar, hårspännen. Underställ och träningsställ + ”Gothiapaketet” med funktionsjacka, tröja samt ev. tröjan till invigningen. Underkläder, strumpor Sovkläder Gymnastikskor, tofflor/inneskor, skor Liten handduk, duschhandduk Necessär – tandborste, tandkräm, hygienartiklar Mediciner, allergitabletter, huvudvärkstabletter Kläder för varmt väder (shorts, t-shirt, linne…) Kläder för kyligt väder (varm tröja, regnjacka, långbyxor) Mobiltelefon, laddare Gothiaväska/monostrap att ha till matcherna (ingår i paketet) 2 galgar att hänga blöta kläder på Tvättmedel Max 500 kr i fickpengar

6 Gothiaresan – Ta upp på f-mötet 16/6
39 Gothiacard beställda. Tips! Lisebergspass för 1 vecka, 505 kr kan beställas på hemsidan. Gothicard måste visas upp vid avhämtning. Kontaktlista – kolla så att uppgifter stammer.

7 Gothiaresan – Frågor/tankar från f-mötet
Förra året stannade alla kvar efter att lagen var “färdigspelade”. Man firade sina framgångar och gick på Liseberg tillsammans och hade skoj. Det är 2 lag, men 1 grupp. Viktigt att vara med och heja om det inte kolliderar med matchschemat. Viktigt att lägga till i reglerna vad som gäller angående mobilanvändning, när det ska vara tyst, vad händer om man inte sköter sig mm. På varje morgonmöte ska sovansvarig meddela tränarna om någon inte skött sig. Bra med tydlighet. Ledarna och planeringsgruppen tar fram förslag regler till nästa möte. Ska det finnas fri tid att disponera för tjejerna? Ja tyckte majoriteten. De är stora nu och kan i grupper (aldrig ensamma) tex gå runt på området. Viktigt att meddela återsamlingsplatser och tidpunkter. Planeringsgruppen tar fram upplägg över aktivitetsplan när matchschema finns. Alla var eniga om att tjejerna INTE ska gå på discot. Namn- och telefonlistor ska finnas och delas ut till samtliga som är med (både föräldrar och laget). Planeringsgruppen fixar. Tvätthjälp – Anna Bjelm (Sanna) och Christina (Isabella) erbjöd sig att tvätta matchkläder under veckan. Kan någon ta med torkställ till blöta handdukar? Byggpapp att sätta för fönster med?

8 Gothiaresan, Vad tillkommer?
Aktivitet Kost och logi för 4 sovansvariga (ingår?) Kost och logi för 4 hjälptränare (A-lagstjejerna) Funktionsjacka och T-shirt till alla hjälptränare Gothiapaket till spelare som inte följer med? Utgående saldo efter Gothia ? Tack vare barnens och föräldrarnas engagemang med kiosken, försäljning, tidningsutdelning och Hittarpsdagen kan vi göra detta till en riktig fest och samtidigt ha pengar kvar för vår ”Europaresa” nästa år.

9 Gothiaresan – Förslag regler
Mobilanvändning: Alla ansvar för sin egen mobil dag som natt. Mobil ska vara laddad kl Detta ansvarar var och en för. Från kl mobil på stör ej. Godnattsamtal/sms till föräldrar kl Att sova i skolsal: Visa hänsyn, prata tyst Håll ordning på dina saker Kl ska det vara lugn och ro (läsa, lyssna på musik) Kl 24 ska det vara helt tyst På varje morgonmöte lämnar sovansvariga rapport till tränarna på skötsel under kväll/natt.

10 Gothiaresan - Regler

11 Allmänt men viktigt Fotboll är ett lagspel, vilket innebär att laget är beroende av att alla enskilda spelare förbereder sig på rätt sätt inför träningar och matcher. Det räcker att en spelare t.ex. sovit dåligt natten innan match och spelat dataspel istället för att sova, för att den spelaren ska förstöra för hela laget när den på grund av sömnbrist till exempel inte orkar springa lika fort och mycket som annars. Är man en bra kompis och lagspelare, gör man inte så. Alla har rätt att begära att alla spelare är rätt förberedda. KOM IHÅG DAGEN INNAN MATCH OCH TRÄNING: 8-9 timmars sömn Minst 0,5 liter vatten eller juice (ersätts inte med läsk eller mjölk) dagen före träning/match 0,5 liter vatten (ersätts inte med läsk eller mjölk) samma dag som träning/match 0,5 liter vatten efter träning/match samt något att äta Ätit ordentligt innan, frukost, lunch, middag beroende på tid för träning/match Inte godis 12 timmar före match Det är inte OK att tack nej till match utan giltigt skäl såsom skada, sjukdom, semester Har man förhinder ska detta meddelas senast sju dagar före match till ansvarig tränare om inte akutläge föreligger i form av skada, sjukdom, semester Inga svordomar Då träning och matchuppvärmning kör igång, är vi koncentrerade

12 Gothiaresan, Vad kostar det per spelare?
Kostnad för 29 spelare Summa Kost och logi söndag middag till lördag frukost 2 200 (Åkpass Liseberg 500) Bussresa till Göteborg 200 Fika och frukt 250 Puma väska/monostrap 300 Funktionsjacka 400 Puma T-shirt, keps, hårband,v-flaska 4 500 Totalkostnad

13 Gothiaresan, Vilka intäkter behöver vi?
Aktivitet Summa Bekostas av spelare, 2 000? 58 000 Sponsring? Våra intäkter Lagkassan 50 000 Pralinförsäljning 10 000? Armband Totalt intäkter


Ladda ner ppt "Gothia Cup HITTARPS IK F00/ juli 2014"

Liknande presentationer


Google-annonser