Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Villa Falk ”Ett energieffektivt hus med hållbart tänkande och trivsamma lösningar”

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Villa Falk ”Ett energieffektivt hus med hållbart tänkande och trivsamma lösningar”"— Presentationens avskrift:

1 Villa Falk ”Ett energieffektivt hus med hållbart tänkande och trivsamma lösningar”

2 Vy från vardagsrummet mot köket och uppe till vänster loftet

3 Vy från köket mot vardagsrummet

4 Vy från hallen mot vardagsrummet och havet utanför

5 Plan 1 Indragna hörn minskar byggnadsarean och ger möjlighet till skyddande utrymmen under tak och en känsla av uterum i vardagsrummet. Teknikrummet är centralt beläget i huset.

6 Plan 2 Stora förrådsmöjligheter i varma sidoutrymmen samtidigt som det ger ett mysigt extrarum vid behov. Loftet angörs via en sinnrik lofttrappa som vid behov ställs fram och när den inte används utgör en möbel på väggen i vardagsrummet.

7 Fasad från havet

8 Fasad från entrésidan

9 Yttervägg

10 KOLJERN ”Koljern är ett ekologiskt hållbart byggsystem som inte kan angripas av mögel eller skadedjur. Goda isolerande egenskaper ger låg energiförbrukning och ett tryck- och formstabilt klimatskal.” Husets stomme, det vill säga grund, ytterväggar och tak, består av Koljern. En produkt som tillverkas av cellglasskivor, aluminiumplåt, plåtlättbalkar samt beklädnad. Dessa material har ingen kapillär uppsugningsförmåga som kan leda till fuktskador. Fördelar - Kan inte mögla - Ger ingen köldbrygga på golvet mot ytterväggarna - Minskar energiförbrukningen - Torrt byggande - Tillverkas enbart av naturmaterial - Obrännbart


Ladda ner ppt "Villa Falk ”Ett energieffektivt hus med hållbart tänkande och trivsamma lösningar”"

Liknande presentationer


Google-annonser