Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

STRADA Trafikskadade personer Värmland 2002 – 2008 Registrerade av polis och hälso- och sjukvård* *Akutmottagningarna i Arvika, Karlstad och Torsby Den.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "STRADA Trafikskadade personer Värmland 2002 – 2008 Registrerade av polis och hälso- och sjukvård* *Akutmottagningarna i Arvika, Karlstad och Torsby Den."— Presentationens avskrift:

1 STRADA Trafikskadade personer Värmland 2002 – 2008 Registrerade av polis och hälso- och sjukvård* *Akutmottagningarna i Arvika, Karlstad och Torsby Den stora ökningen av antal skadade år 2007 och 2008 jämfört med tidigare år, förklaras av att från infördes en ny rutin på länets akutmottagningar som innebar att alla typer av personskador som uppkommit i samband med olyckshändelser nu registreras (Injury Data Base). Därmed har också STRADA-registreringen förbättrats och bortfallet minskat.

2

3 Antal/andel skadade personer fördelade på trafikanttyp,

4 Antal/andel skadade personer fördelade på olyckstyp, perioden


Ladda ner ppt "STRADA Trafikskadade personer Värmland 2002 – 2008 Registrerade av polis och hälso- och sjukvård* *Akutmottagningarna i Arvika, Karlstad och Torsby Den."

Liknande presentationer


Google-annonser