Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Eventmaterial.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Eventmaterial."— Presentationens avskrift:

1 Eventmaterial

2 Beachflaggor Beachflaggor av mycket hög kvalité. Välj mellan modellerna Hajfena, Öra och Rak. Samtliga modeller finns i storlekarna small, medium och large. Fötter: välj, beroende på underlag, vilken fot som passar er bäst. (Vattenbag kombineras med kryssfot vid blåsiga förhållanden). Kryssfot Spett och skruv Vattenbag

3 Podiumbord Podiumborden och podiumboxarna är perfekta komplement till ditt event. Produkterna erbjuder en utmärkt exponering samtidigt som de är praktiska och smidiga. - Podiumbordet: Kommer komplett med printad front, bordsskiva i trä samt fyra stycken hyllplan. Borden är snabba att montera och transporteras mycket smidigt med hjälp av sina inbyggda hjul. - Podiumboxen: En mindre modell än podiumbordet som fyller sin funktion väldigt bra. Podiumboxen är inte bara ett funktionellt ståbord utan fungerar även som en väska (rymmer t.ex. fyra stycken rollups). Även denna modell har inbyggda hjul.

4 Popupväggar - Popupvägg: En Popupvägg är en nästan komplett ”mässmonter”. Popupväggarna kommer med 1-2 st spotlights (beroende på väggens storlek) i en smidig väska med hjul som på ett ögonblick omvandlas till ett snyggt ståbord med bildsvep och trädisk. Popupväggar finns i storlekarna 1×3, 2×3, 3×3, 4×3 och 5×3. Och går att få i både rakt och svängt utförande. Textilvägg: En Textilvägg är tygväggar på en lätt aluminiumställning. Duken fästs på ställningen med kardborre och går att byta ut. Textilväggarna är väldigt smidiga att montera och demontera. Och kommer med en snygg väska vilket gör den lätt att transportera. Textilväggarna har möjligheter till dubbelsidig exponering (duk på båda sidor) och även täckta kortsidor. Textilväggarna finns i storlekarna 2×3, 3×3 och 4×3.

5 Profilmattor Profilmattorna ger ett snyggt, proffsigt och exklusivt intryck. Och profilerar dig på en ofta outnyttjad exponeringsyta. Finns i modellerna: Standard, Nonwoven och Flat. Standard: Luggen och mattans tjocklek har en fin struktur som ger bra tryck. Bra tålighet. Mattan uppnår högsta klassificering av brandsäkerhet (Bfl-S1). Baksidan består av Gelfoam med antiglid för att den ska ligga still. Extrem detaljrikedom (pixelstorleken ligger på 0,33 mm). Varje fiber färgpenetreras hela vägen ner i botten av mattan vilket skapar bra färgdjup och lyster i mattan. Mattan kan langetteras på kanterna med snygg matchande söm. Maxbredd på mattan är 200 cm

6 Profilmattor forts. Nonwoven: Bra tryckkvalitet. Sublimeringstryck. Detaljer och färger framträder extremt bra. Stadig baksida av latex som gör den stabil på plats. Upp till 200 cm i bredd. Kan konturskäras efter önskemål. Snabb leveranstid. Flat: Bra tryck och färgåtervinning. Sublimeringstryck. Lätt och smidig. Upp till 120 cm i bredd. Kan konturskäras efter önskemål. Snabb leveranstid. Ovansida i polyester och en baksida av gummi.

7 Exponeringstält Exponeringstält med tryck är bland det viktigaste eventprodukterna för dig som gör event utomhus. Dess stora yta ger ditt företag exponering från långt håll, likväl erbjuder det en inbonad känsla för eventet. Vi erbjuder tält i storlekarna 3×3, 3×4,5 och 3×6 meter. Samtliga tält kommer med väska och tre väggar. Vi kan trycka på både väggar och tak. Du kan såklart även välja att köpa ett tält utan tryck.

8 Rollups Rollups är en mycket populär och användbar produkt för att få ut ditt budskap till just den du vill nå. Fungerar utmärkt på event och mässor, gärna tillsammans med andra produkter för att skapa en god helhet. Vi erbjuder tre olika modeller: Standard, S10 och S20. Rollup Standard: Din vanliga Rollup-lösning. Finns i bredderna 85, 100 och 120cm. Rollup S10: ”Invisible” Marknadens smidigaste rollup.   S10 har en snygg och design med rundade hörn. Bilden fälls ut ur kassettens sida vilket låter budskapet träda fram med full kraft.  Finns i bredderna cm.

9 Rollups forts. Rollup S20: ”exclusive” Med sin unika form och attraktiva presentation passar Rollup S20 i de flesta miljöer. Med sina rundade gavlar i krom skapar den ett unikt uttryck i förening med bildvåden. Rollup S20 finns i flera höjder och bredder. Vi erbjuder livstids garanti på kasseten på alla våra Rollups. Skulle en fjäder gå sönder eller att kasseten på något annat sätt blir obrukbar, lagar vi den utan kostnad.

10 Vepor Vepor är tygdukar med högkvalitativt tryck. Vepor har blivit ett mycket populärt sätt att marknadsföra och exponera företag och produkter, på ett flexibelt och ekonomiskt sätt, som ger en gedigen och levande effekt. Våra vepor är av mycket hög kvalité och kan användas utomhus såväl som inomhus.

11 Beach sandwich Beach Sandwich, även kallad Quickboard, ger dig 5 kvadratmeter exponeringsyta som monteras på bara en sekund. Beach Sandwich ger dig en dubbelsidig exponering och tål väder och vind utmärkt. Den står stabilt och kan fästas med medföljande metallpinnar.

12 Banderoller Hos oss kan du beställa banderoller i PVC eller Mesh. Välj mellan upphängningarna öljetter, kederband eller kanaler. Och för dig som är i behov av en banderoll men inte har någon naturlig upphängningsplats har vi även mobila ställningar.

13 Broschyrställ Smidiga och snygga Broschyrställ av mycket god kvalité. Perfekta såväl i din butik som ute på event, mässor och evenemang. Snabba och smidiga att fälla upp och packa ihop. Välj mellan dubbelsidig och enkelsidig modell.

14 Flaggor Flaggor: Våra flaggor är av mycket god kvalité till bra priser. Vi erbjuder företagsflaggor, fasadflaggor, nationsflaggor och bordsflaggor. Vi har även flaggstänger, både vita och färgglada.

15 Tv- Stativ Snygga Tv-stativ av mycket god kvalité. Våra stativ klarar vikt upp till 30 kg (42") och fälls snabbt och smidigt ihop för transport.

16 Arenaställ Arenaställ är en utmärkt produkt som exponerar ditt budskap åt två håll. Perfekt för utomhusbruk då den står stabilt och tål väder och vind mycket bra. Arenaställen erbjuder en stor tryckyta på 3,24 kvadratmeter.

17 Andra produkter Banner stand Expand tower Advertiser Sittpuffar Kontakta oss för mer information gällande de här produkterna.

18 Kontaktuppgifter: Profilevent Stockholm: Fredrik Magnusson: Taddeus Sjöstrand:


Ladda ner ppt "Eventmaterial."

Liknande presentationer


Google-annonser