Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mississippi Delstaten och den långa floden. Karta över Mississippi Här är en karta över Mississippi, huvudstaden i Mississippi är Jackson.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mississippi Delstaten och den långa floden. Karta över Mississippi Här är en karta över Mississippi, huvudstaden i Mississippi är Jackson."— Presentationens avskrift:

1 Mississippi Delstaten och den långa floden

2 Karta över Mississippi Här är en karta över Mississippi, huvudstaden i Mississippi är Jackson.

3 Tabell  De tio största städerna i Mississippi (2007).  Jackson Jackson  Gulfport Gulfport  Hattiesburg Hattiesburg  Biloxi Biloxi  Southaven Southaven  Meridian Meridian  Greenville Greenville  Tupelo Tupelo  Olive Branch Olive Branch  Clinton Clinton

4 Tolkning utav tabell  Tabellen visar de folkrikaste städerna i Mississippi där huvudstaden Jackson är störst.

5 Klimatet i Mississippi  Mississippi har långa somrar och korta vintrar med hög luftfuktighet. På vintern är det sällan kallare än o grader men på sommaren över 30 grader varmt.

6 Mississippis Yta  Mississippi, som har en yta på km² och cirka 2,9 miljoner invånare, största staden är Jackson

7 Turistattraktionen I Mississippi  Det finns inte så många sevärdheter i Mississippi, man kan ju besöka Mississippi floden,.sen har vi ju de stora kända ång båtarna som går över Mississippi

8 Tillverkning och Odling  Även om jordbruket fortfarande är viktigt, så har turismen blivit den dominerande industrin i bergen. Ett jordbruk strävan som har blomstrat och vuxit under de senaste decennierna är den ökande och försäljning av julgranar.


Ladda ner ppt "Mississippi Delstaten och den långa floden. Karta över Mississippi Här är en karta över Mississippi, huvudstaden i Mississippi är Jackson."

Liknande presentationer


Google-annonser