Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

IFK Björkö P-14.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "IFK Björkö P-14."— Presentationens avskrift:

1 IFK Björkö P-14

2 Februaricupen för P-92/93 lag
Vi startade inomhusträningarna 12 januari 2007 för att sedan bege sig rätt in i hetluften i Februaricupen för P-92/93 lag i Kungälv fre 16 februari för P-93. Vi ställde upp med en 9-manna trupp med Johan Åstrand i målet. Five-a-side var spelformen i denna cup och matchtiden 10 minuter. Resultat: IFK Björkö – Tuve IF (2-0) 1-0 Järvi pangar in bollen upp i nättaket efter en snygg sidledspass av Jesper Fredlund, snacka om att killarna var tända, det var full fart i hela matchen. 2-0 Robin Andersson skjuter säkert in bollen. IFK Björkö – IK Kongahälla (2-1) 1-0 Vi chockstartar direkt och Järvi hugger som en kobra Matchen är jämn spelmässigt men ett litet misstag och Kongahälla slår till och gör 1-1. Johan Åstrand i vårat mål storspelar. 1 minut kvar, snabb omställning efter ett Kongahälla anfall och Robin spelar snyggt fram Järvi som trycker sig förbi back och målvakt och gör segermålet 2-1 IFK Björkö – Partille IF (3-1) 1-0 Gustav Engström skjuter ett lågt skott vid målvaktens vänstra stolpe, även denna matchen var vi otroligt taggade i och lät inte Partille få en lugn stund. 2-0 Alexander Hjerpe kämpar in bollen från vänsterkanten. 3-1 matchens och turneringens delikatess, Alexander Järvi gör en Zlatan lyftning i steget över målvakten och tar själv med sig bollen och lägger enkelt in segermålet 3-1 i öppen kasse. Publiken jublar, tjusigt mål. Därmed blev vi gruppsegrare på maximala 9 poäng och skulle nu få möta V.Frölunda i semifinal. IFK Björkö – V.Frölunda (0-1) semifinal Nu var det betydligt tuffare, Frölunda var ett klart bättre lag än de övriga lagen vi mött och konstigt vore väl annars i denna 92/93 turnering som ändå detta var. Men matchen var jämn spelmässigt men det var inte alls lika många målchanser varken för oss eller för Frölunda. Men Frölunda tar ändå ledningen 0-1 efter ett litet misstag vi gör i uppspelsfasen från backlinjen. Men sammanfattningsvis en kanoninsats, klart bättre än vad vi hade väntat oss och en stor eloge till alla grabbarna som visade professionell inställning till uppgiften och kämpade ända in i kaklet. P-14 året 2007 Februaricupen för P-92/93 lag

3

4 P-14 året 2007 Nästa inomhuscup som vi körde var Myckleby Cup uppe på Orust som var en P-93 cup och vi anmälde 2 lag till denna cup. Lördag morgon 4/3 klockan var 05:15 på morgonen och väckarklockan ringde hemma hos ett antal spelare skulle ta 6-färjan denna tidiga morgon för att bege sig till Svanesund på östra Orust. Där skulle vi spela Myckleby Cup för P-14 lag och tyvärr hade vi fått in många sjukdomar och återbud inför denna cupen (5 återbud) men vi fick ändå ihop våra 2 lag med 2 reserver i varje. Flera av lagen hade stora 1,75-1,80 långa P-93 spelare och framför allt så såg man att dom hade tränat en hel del fysisk fotboll, för det smällde på rejält, hårt men schysst. Resultat: IFK Björkö 1 – IK Oddevold 1 (0-4) Ett spelskickligt Oddevold satte högsta fart direkt från avspel och våra killar hängde inte alls med i svängarna. 0-1 och 0-2 kom relativt snabbt, tyvärr var det olyckliga situationer, men sådan är fotbollen IFK Björkö 1 - Gilleby (1-0) Nu var det en mycket bättre inställning och motståndet var i samma nivå som oss själva så nu var det bara att ge järnet. Bättre spel och mer kämpande från våra killar. 1-0 i mitten av matchen av Alexander Järvi. Klart stabilare spel och debuterande målvakten Jesper Fredlund gjorde en stormatch mellan stolparna. IFK Björkö 1 - Jonsereds IF (0-4) Inför matchen trodde vi på en jämn spännande match för Gilleby hade slagit Jonsered med 1-0 och Oddevold hade vunnit med 5-2 mot detta laget. Men nu var inställningen fel igen och det verkade som om vi trodde att vi skulle kunna vinna utan att behöva kämpa och ta i, detta gick inte. Jonseredsspelarna var heta och även om vissa av dom var betydligt tunnare och kortare än våra spelare så var det ”tajmade” tacklingar och kvickare spel. Förlust 0-4 och lärdomen av turneringen är att vi måste mer inrikta oss på att lära oss fysiskt tuffare fotboll men ändå juste spel.

5 P-14 året 2007 Dags för IFK Björkö 2 i Myckleby Cup uppe på Orust och vårat 2:a lag bestod av våra 94:or och efter att ha sett motståndet som vårat 1:a lag hade så hade vi inga jättestora krav på vårat 2:a lag mer än att gå ut och ha roligt och göra så bra matcher vi kan. Eftersom Rössö hade dragit sig ur mötte alla lagen varandra 2 gånger istället i denna grupp. Resultat: IFK Björkö 2 – IK Oddevold 2 (0-2) Ett spelskickligt Oddevold 2 om än inte lika fysiskt starka som Oddevold 1 satte press från start på våra killar och vi var knappt över halva planen, men i defensiven kämpade vi på bra. William fick ta flera smällar från Oddevoldspelarna som satsade stenhårt i närkamperna. IFK Björkö 2 - Svenshögen (0-0) Självförtroendet växte i denna matchen även om Svenshögen killarna var större och starkare så vågade vi nu hålla i bollen och lyckades med flera fina spelkombinationer. Matchen slutade 0-0 rättvist. IFK Björkö 2 - IK Oddevold 2 (0-1) Nu jädrar ville vi visa Oddevold att vi inte skulle ge oss så lätt, nu vågade vi tar för oss och kämpade och spelade stundtals mycket bra fotboll, Alex P hade bla ett fint skott i ribban vid ställningen 0-0. Vi trodde matchen skulle sluta 0-0 när Oddevold får en frispark när det var 30 sek kvar av matchen, Oddevoldsspelare trycker i William i målet samtidigt som frisparken skjuts otagbart i andra hörnet, men vad sysslar domaren med, varför blåser han inte, det vart surt. IFK Björkö 2 - Svenshögen (1-1) Stärkta av insatsen mot Oddevold spelar vi nu en riktigt bra fotboll. 1-0 i mitten av matchen gör Jimmie Jörevik efter snyggt spel hela vägen från backlinjen. Svenshögen kvitterar senare till 1-1, även detta får väl anses som rättvist Och i dom två sista matcherna var det riktigt kul att se killarna kämpa mot dessa större 1 år äldre motståndare.

6 P-14 året 2007 IFK Björkö – Hälsö BK (2-1)
Vi startade upp med våra utomhusträningar redan tisdagen 6 februari, mycket med anledning av att vi nu måste öka upp träningsdosen inför kommande träningsmatcher m.m. Så 8st tuffa träningspass skulle genomföras innan första träningsmatchen. Så var det dags för träningsmatcher 11-manna Sön 4/3 träningsmatch mot Hälsö BK IFK Björkö – Hälsö BK (2-1) En lätt stukad trupp efter den gångna veckans sjukdomar, men vi kom ändå till match med 13 spelare, vilket innebar 2 reserver. Vi gjorde oss klara för match på Hjällviks grusplan denna söndag klockan 16:00 och det var dimmigt och cirka 4 plusgrader. Målskyttar: 1-0 (7min) Marcus Wiseman och 2-1 (37min) Nils Andrén Lör 17/3 träningsmatch mot Bergums IF IFK Björkö – Bergums IF (3-0) Återbud inför matchen, Jesper Fredlund kände sig inte helt bra och Robin hade fått en moppe över foten. Det var friska vindar 20 m/s men solsken så annars var humöret på topp. Vi slog en signal till Skoskavs-Åstrand och han lovade att hänga på om vi kunde fixa ”compeed” på hans häl. Nu var vi i alla fall 2 avbytare. Målskyttar: 1-0 (22min) Nils Andrén, 2-0 (45min) Alexander Hjerpe och 3-0 (50min) Gustav Engström.

7 P-14 året 2007 IFK Björkö – Assyriska BK (5-0)
Tis 20/3 träningsmatch mot Assyriska BK IFK Björkö – Assyriska BK (5-0) Målskyttar: 1-0 Nils Andrén, 2-0 Johan Forseström, 3-0 Gustav Engström, 4-0 Gustav Engström och 5-0 Alexander Järvi. Vi skulle möta Assyriska BK i en träningsmatch, ett Assyriska som vi förra året förlorade mot med 7-0 och 4-1 och efter samspråk med Assyriskas tränare innan matchen så hade dom samma spelare och samma trupp även i år. Och helt klart var att vi utvecklats bäst när man ser facit efter matchen. Sön 25/3 träningsmatch mot Masthuggets BK IFK Björkö – Masthuggets BK (7-2) Solsken från en klarblå himmel och +14 grader varmt. Målskyttar: 1-0 Erik Alexandersson, 2-0 Gustav Engström, 3-1 Alex Järvi, 4-1 Erik Alexandersson, 5-1 Gustav Engström, 6-1 Alex Järvi och 7-1 Gustav Engström Bra väder, bra jobbat, bra spelat, bra inställning, bra humör, bra stämning………….. En helgjuten laginsats med bra spelglädje och en väl genomförd match. Nu hade vi lagt en relativt bra grund i vårat spel i och med dessa träningsmatcherna, men vi visste att det blir betydligt tuffare motstånd i serien.

8 P-14 året 2007 Dags för Fair-Play Cup för P-94 lag (P-13) lör 31/3 och det var inga lätta lag vi hade att tampas med, vi ville testa en ny konstellation dels för att låta våra P-95 killar testa på 11-manna spel i en riktig match, samt att ytterligare kunna se vad vi behöver bättra på och träna på. Detta var en lärorik turnering, men vi hade väl en del otur som just fick möta Örgryte IS och IF Warta som var väldigt duktiga lag. Lerums IS spelade vi däremot jämt mot och lyckades vinna rättvist med 1-0. Laget denna dag bestod alltså av: 9 st 94:or , 5 st 95:or samt 2 st 96:or IFK Björkö – Örgryte IS (0-4) Örgryte öppnade matchen i ett rasande tempo och vi kom knappt över halva plan i den första halvleken, flera av spelarna hade svårt att hitta sina positioner och det var väl inte mycket att säga om, vi mötte ett klart bättre lag. IFK Björkö – IF Warta (1-4) Olyckligt start igen 0-1 (2min) nu står vi och sover, snyggt genomspel av Warta, men vi vaknade till liv igen och repade mod och spelade upp oss. 1-1 stänkte Johan Forseström in efter en snygg djupledspass. IFK Björkö – Lerums IS (1-0) Peppning av killarna inför sista matchen, visa vad ni kan nu och ha roligt var budskapet. Och visst kämpade alla och ville verkligen vinna denna sista matchen 1-0 (15min) på kraft nästan från halva plan sköt Emil Henricsson in. Sammanfattningsvis en lärorik turnering och att vi ser att det krävs en annan inställning och vilja om man skall kunna ha någon chans mot de andra lagen, det går inte att trippa på tå längre och gå undan i närkamperna.

9 P-94/95 i Fair-Play cup 2007

10 P-14 året 2007 Gustafs Cup P-94 IFK Björkö P-94 i Gustafs Cup 2007 och gruppspelsmatcherna kunde starta. 6 lag var anmälda och alla skulle möta alla. IFK Björkö – Hönö IS (2-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 (5min) Johan Forseström och 2-0 (8min) Marcus Wiseman. Stabilt spel utan att glänsa, men vi tränare kunde redan i första matchen skönja att det var något som fattades denna dag och det var den där lilla xtra gnistan, som finns där annars, vi hade svårt att peppa killarna idag. IFK Björkö – Vinbergs IF (2-4) Björkös mål gjordes av: 1-2 Johan Forseström och 2-4 Johan Åstrand. Fruktansvärt olycklig start 0-2 inom loppet av 2 minuter. IFK Björkö – Hälsö/Knippla Vit (0-1) Skapligt bra match och hur jämnt som helst, frågan var bara om det skulle bli oavgjort eller 1-0 till något av lagen tyvärr var det Hälsö som hade den mesta turen och tog hem segern. IFK Björkö – Hälsö/Knippla Blå (0-2) 0-1 (3min) målet var inte mycket att säga om, långskott/frispark rätt upp i krysset otagbart för William i målet och sedan var det precis som om killarna blev knäckta pga av detta, det var segt spel, det saknades vilja och vi kom fel in i alla närkamper. IFK Björkö – Öckerö IF (1-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Marcus Wiseman. Mycket bättre spel och bättre vilja präglade denna matchen och Björkö hade stundtals ett massivt övertag spelmässigt och i mitten av matchen gjorde Marcus 1-0 och det kändes både rättvist och säkert.

11 P-14 året 2007 Gustafs Cup P-93 IFK Björkö P-93 i Gustafs Cup 2007 och gruppspelsmatcherna kunde starta. IFK Björkö – Öckerö IF (3-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Robin Andersson, 2-0 och 3-0 Alexander Järvi. Vilken vilja och vilken kämpaglöd redan i första matchen, Öckerö hann nästan inte vakna till liv, vi bombarderade dom med anfall efter anfall. IFK Björkö – Hönö Indians (1-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Gustav Engström Återigen stabilt spel i hela matchen. IFK Björkö – Hönö Rangers (1-1) Björkös mål gjordes av: 1-0 Alexander Järvi IFK Björkö – Albanska Vit (2-4) Björkös mål gjordes av: 1-1 Alexander Järvi och 2-4 Alexander Järvi. Efter att ha sett Albanska lagen nästintill spela sönder Öckerö och Hönö bestämde vi oss för att ändra taktiken från att spela till att spela och täppa till i mitten och detta funkade perfekt till halva matchen. Annars en bra match. IFK Björkö – Albanska Röd (2-1) Seger i denna matchen och vi kommer 2:a var budskapet, oavgjort eller förlust och vi kommer 3:a. Vi ville verkligen ge järnet och inte ge Albanska både 1:a platsen och 2:a platsen i Gustafs Cup. Vi körde samma taktik även i denna matchen och nu fungerade det ännu bättre, Albanska kom ingenstans mot Björkös bestar. Björkös mål gjordes av: 1-0 Alexander Järvi och 2-1 Nils Andrén, bägge dessa målen var klassmål och framför allt segermålet var en upprullning i den högre skolan av laget..

12

13 P-14 året 2007 SERIEN P-14 klass 3D
Sammanfattningsvis så spelade vi 18 seriematcher och vann 8st, 2st oavgjorda samt 8st förluster, vilket är ett helt godkänt resultat i årets serie. På Björkövallen spelade vi 8 matcher och vi vann 6 av dessa och spelade 1 oavgjord och förlorade bara mot Nol. Vi förlorade i och för sig även mot Ytterby hemma, men denna matchen spelades på Prästängen. Men borta har vi det desto svårare och det är detta vi skall försöka ändra på tills nästa säsong. Bortafacit var 9 spelade matcher och av dessa var det 6 förluster, 2 segrar och 1 oavgjord. Alla förlustmatcherna under året (förutom 2st) var uddamålsförluster.

14 P-14 året 2007 SISTA SERIEMATCHEN P-14 klass 3D IFK Björkö – Torslanda IK (5-2) Vilken härlig avslutning på utomhussäsongen, när vi tog revansch på Torslanda, seger med 5-2 och stundtals var det sambafotboll. Vi ville visa våran trogna publik att vi kan spela bra fotboll och kämpa matchen igenom. Vi satte mycket riktigt full fart från start och redan i den (4min) kommer Järvi och Gustav i ett anfall, bollen hamnar tyvärr hos målvakten, men när han skall sparka bort bollen rusar Forse fram och får bollen i magen av målvaktens skott och bollen går in i Torslandas mål istället, bra magskott Johan. Spelet böljar nu fram och tillbaka, men vi har det klart bästa spelet och dom vassaste chanserna, i första halvlek hade bara Torslanda en halvchans, vi spelade ruskigt stabilt. (21min) Snyggt anfallsspel och upprullning där passningen till slut hamnar hos Järvi som säkert prickar in 2-0, nu var det bara att öka och någon minut senare (24min) Gustav slår en snygg pass till Järvi som ännu en gång visar att han är en målskytt av rang. 3-0 i halvlek med mersmak och publiken njöt på läktaren. Men det gällde för oss att vara fokuserade, vi har tappat spelet förr i andra halvlek ibland på grund av orken, men denna dag hade vi 4st avbytare och oavsett vem som spelade var, så gjorde alla en kanonprestation matchen igenom. 2:a halvlek blev som vi förväntade oss, Torslanda satte nu högre press på vårat mittfält och förde en större del av spelet i början av den andra halvleken, men våran backlinje spelade stabilt. I mitten av halvleken kommer vi dock igen och ökar åter trycket mot Torslanda som lite tappat modet efter den första anstormningen, men inte lyckats komma igenom. (21min) Nils dribblar sig igenom in i straffområdet och blir fälld, domaren blåser straff (solklart) och Nils lägger in denna straffen själv, hur säkert som helst, 4-0. Strax därefter igen (24min) Järvi punkterar matchen genom att skjuta otagbart in 5-0, bakom en annars duktig Torslandamålvakt. Sammanfattningsvis kan sägas att vi ledare är stolta över vårat lag och killarna visar alltid bra inställning och ett gott humör. All heder till hela laget som alltid kämpar i med- som motgång. Vi lever under mottot ”Ge aldrig upp”

15 Skärgårdscupen P-14 P-14 året 2007
S:a Skärgården - IFK Björkö (0-5) Avresa med fiskebåten Kaskelott, Sune och Pelle hade lovat att köra ner oss till Styrsö denna eftermiddag. Resan ner tog lite längre tid än vad vi trott och vi la inte till i fiskhamnen Sandvik förrän 18:30 och nu väntade minst 15 minuters promenad till planen, lite småstressigt var det. Men väl framme gick ombytet snabbt och även om uppladdningen blev kort så var vi taggade till tänderna. 0-1 (7min) Alexander Järvi, 0-2 (16min) Gustav Engström, 0-3 (26min) Emil Henricsson, 0-4 (28min) Gustav Engström och 0-5 (29min) Emil Mattsson IFK Björkö – Öckerö IF (3-4) Final i Skärgårdscupen för vårat P-14 lag och det såg länge mycket bra ut i matchen 1-0 (3min) Nils Andrén, 1-1 (21min), 2-1 (26min) Johan Forseström, 2-2 (29min) Öckerö kvitterar alldeles innan halvtidsvilan. 2:a halvlek. 3-2 (12min) Gustav Engström, 3-3 (21min) och sedan gick väl dom flesta och väntade på förlängning, men en stark prestation av en Öckeröspelare skjuter otagbart för William i målet 3-4 (28min) och visst kändes det surt värre. Matchen var annars hur jämn som helst och spelet böljade fram och tillbaka.

16 2:a plats i Skärgårdscupen P-14

17 Skärgårdscupen P-13 P-14 året 2007
IFK Björkö – Öckerö IF (0-1) Som de flesta av er vet så har vi ju inget P-13 lag i seriespel, utan det har endast varit cupspel inomhus samt Fair-play cup utomhus i år. Därför är det kul med just sådana här inslag som Skärgårdscupen, att få testa på att köra ett P-94/95 lag ibland också. Nu skulle vi spela hemmamatch och semifinal i Skärgårdscupen mot Öckerö IF, ett lag vi tidigare genom åren i 7-manna spelet alltid haft jämna matcher. Det var som vi trodde en jämn match, där Öckerö försvarade sig bra efter sin 0-1 ledning i början av den första halvleken. Vi trodde väl ändå att vi skulle fått in ett mål, men bolluslingen ville inte in på de chanser vi hade, Marcus Wiseman och Johan Forseström hade några halvgiftiga chanser och i första halvlek så var Andreas Forsmark nära att trycka in bollen, så då får vi bita i det sura äpplet och träna vidare.

18 P-14 året 2007 IFK Björkö P-93 i Crawford Cup 2007 IFK Björkö – Örgryte IS 1 (0-5) Inte mycket att säga om det sa pang flera gånger och när ÖIS ledde med 0-3 redan efter 6 minuter så var det svårt att få killarna att tända till, nu gällde det att fokusera på de nästkommande matcherna och satsa på 2:a platsen. IFK Björkö – Fässbergs IF 2 (2-1) Björkös mål gjordes av: 1-1 Nils Andrén och 2-1 Alex Järvi Trots underläge 0-1 gav vi aldrig upp och spelet var verkligen mycket bättre i denna matchen. 1-1 målet var en riktig delikatess med flera upprullningar mellan Marcus upp till Järvi via Robin snygg spelar fram till Nils som trycker in kvitteringen 1-1 och någon minut senare kommer Järvi och gör seger målet 2-1, nu var vi med i matchen igen, nu skall vi kriga om 2:a platsen. IFK Björkö – Kungsbacka IF (2-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Johan Forseström och 2-0 Alexander Järvi. En match som vi ägde spelet större delen av spelet och vi spelade stabilt. IFK Björkö – BK Häcken 2 (0-2) kvartsfinal Svår match mot ett taggat Häcken och vi fick inte mycket tid till eget spel, Häcken var stråt vassare och var som iglar på oss när vi hade bollen. 0-1 kom efter 5 minuter, spelet jämnades ut något och vi hade några bra chanser genom Robin och Järvi, men bollen ville inte in och senare gör Häcken 0-2 och går därmed vidare till semifinal.

19 P-14 året 2007 IFK Björkö P-94 i Crawford Cup 2007 IFK Björkö – Azalea BK 1 (1-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Johan Forseström. Stabilt säkert och stundtals snyggt spel presterades i denna matchen, IFK Björkö – Fässbergs IF 2 (1-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Johan Åstrand IFK Björkö – Lindome GIF 1 (1-0) Björkös mål gjordes av: 1-0 Johan Forseström. Ett av kvällens snyggaste mål i en jämn och tät match mot Lindome, matchen gällde vem som skulle komma 1:a i gruppen, Forse får bollen på mittplan, tränare ropar ”håll i bollen” men vänsterfotade Forse drar på med högern ett lobbskott som målvakten är chanslös på alldeles under ribban i krysset. När knappt 2 minuter återstod fick Marcus rött kort för frilägesutvisning och nu fick vi spela med 3 man mot Lindomes 4 spelare, men det kändes aldrig riktigt nervigt, möjligtvis om ni frågar Björköpubliken kanske. IFK Björkö – Azalea BK 2 (1-0) Kvartsfinal Björkös mål gjordes av: 1-0 Emil Henricsson. Tändvätskan var: vinner vi denna matchen är det semifinal mot Hälsö BK, skall vi fixa detta eller. Även denna match blev jämn och tät, men det kändes som om vi var giftigare och hade bättre passningsspel. Och kvällens sambalir var när Emil H gjorde det avgörande 1-0 målet, bollen gick på ett snöre mellan flera spelare

20 P-14 året 2007 IFK Björkö P-94 i Crawford Cup 2007 IFK Björkö – Hälsö BK (2-0) semifinal Björkös mål gjordes av: 1-0 Johan Forseström och 2-0 Jimmie Jörevik. Hälsö startade matchen bäst, men hade inte några riktigt farliga lägen i början av matchen. Vi jobbade oss in allt mer och spelade klokt och säkert och när Forse blev inbytt efter 5 minuter så var han obeveklig, när han på vänsterkanten smäller in 1-0 otagbart bakom Elias i Hälsös mål. Spelet böljar fram och tillbaka och William i målet visar storspel likt den gamle Gordon Banks i Englands landslagsmål. Ibland kan det vara riktigt skönt att bli kallad för ”Nollan”, för det var just var Wille i målet gjorde denna dag, höll nollan, det gjorde inga andra målvakter i 94-turneringen denna dag. IFK Björkö – Torslanda IK 1 (0-2) final Matchen startade lite avvaktande från bägge lagen och inte några riktiga målchanser, utan bägge lagen kände lite på varandra. Vi hade pratat om att ligga tätt på Torslandas duktigaste spelare Oskar Frank, som var i en klass för sig och detta lyckades vi med ända fram till mitten av den första halvleken, där han sprang sig fri och slog in 1-0. Torslandas Oskar Frank ännu en chans när 1½ minut återstod och han trycker in segermålet 2-0 till Torslanda. Men killar, bra kämpat att komma till final och när besvikelsen lagt sig efter matchen kan vi ändå vara stolta att få komma hem med ännu en buckla och medaljer runt halsen, det är inte många lag som får det, eller hur.


Ladda ner ppt "IFK Björkö P-14."

Liknande presentationer


Google-annonser