Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Värderingar Spårvägen F98

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Värderingar Spårvägen F98"— Presentationens avskrift:

1 Värderingar Spårvägen F98
Under december 2010 gjorde Spårvägens F98-tjejerna ett värderingsarbete och tog fram egna formuleringar för sina värderingar.

2 Våra värderingar Attraktiva Glädje Engagemang Ständiga förbättringar

3 Attraktiva Vi vill att alla ska känna sig välkomna. Vi hälsar på varandra när vi träffas och ingen lämnas utanför. Det kan vara lite för flamsigt ibland. Tänk på hur du själv gör, försök att bli bättre om folk säger till dig. Vi är glada, hälsar på varandra och lämnar ingen utanför. När det är match/träning så ska man vara seriös. Vi har kul tillsammans när vi spelar handboll. Vi ska vara bra lagkompisar, ställer upp för varandra och vara trevliga. Vi kommer till träningar för att det är bra kompisar och att det är kul med handboll. Våga prata med nya lagkompisar. Alla ska vara glada på träningarna. Vi är snälla mot varandra och vi bråkar inte.

4 Glädje Vi är snälla mot varandra. Vi har en bra gemenskap och håller ihop. Vi uppmuntrar varandra och ger komplimanger. Vi är schyssta spelare och håller ihop. Vi är trevliga och glada och finns alltid där för varandra. Vi ställer alltid upp. Hälsa på varandra och låter alla vara med. Vi hälsar när vi ses och gör saker tillsammans. Handbollen i sig är glädje. Vi peppar varandra. Vi skrattar och samarbetar bra i laget. Vi har roligt för att vi är glada. Vi lämnar ingen utanför.

5 Engagemang Handboll ska vara i fokus men det runt omkring är också viktigt. Vi tramsar inte bort träningar utan vi utnyttjar dom. Träna fokuserat. Roliga men seriösa träningar. Alla hjälps åt på planen och vi vinner därför det. Alla tänker på vad man själv ska göra och lyssnar på varandra och tränarna. De som tränar mer och presterar mer borde få spela fler matcher. Alla ska få spela på cuper .

6 Ständiga förbättringar
Vi är stolta och ödmjuka över att spela i Spårvägen. Vi vill nå långt men det viktigaste är att ha kul tillsammans. Vi vill fortsätta vinna, vara kvar i elit och vara BÄST. Vi ska visa vilja, fokusera, träna och spela matcher. Vi är vinnarskallar och har fokus på matcherna. Lyssna bättre och vara mer koncentrerade på cuper.

7


Ladda ner ppt "Värderingar Spårvägen F98"

Liknande presentationer


Google-annonser