Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Prioriteringar i team 04.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Prioriteringar i team 04."— Presentationens avskrift:

1 Prioriteringar i team 04

2 Vi vill: Stanna kvar i division 1
Spela med spelare som tillhör vårt lag (alltså inte med hjälp av "04/03") Beroende på hur vi ligger till i serien så kommer vi att försöka följande: Spela med minst 13 utespelare (helst 15) Låta fler spelare prova på efter nivå och närvaro. (Frivilligt) Om vi riskerar att inte klara oss kvar i division 1 enligt ovan: Ta hjälp av spelare från 05 och/eller 03 Spela med färre utespelare

3 Division 2:2 Hela idén med 2:2 är att just kunna blanda!!
När vi planerade serieplatserna så insåg vi att vi inte kunde klara av att spela div 1 och 2 pga spelarantalet. Alternativet 2:2 dök upp som en perfekt lösning för vårt lag. Serien spelas till vidare, av rättviseskäl, utan spelare som har sin huvudsakliga spelplats i division 1. Därför kommer vi att spela med ungefär fyra 05or och två 03or. Detta anses positivt men antalet över- och underåriga beror på vad dessa spelare har för önskemål, och behov av, att spela hos oss. Samtidigt kan det finnas tillfällen då vi kan tvingas kalla spelare inom vårt eget lag vid matchkrockar, sjukdomar och annan frånvaro. Hoppas det är ok med er.

4 Övriga spelplatser U14 division 1 U14 division 2:2
Ett fåtal spelare från oss Tas ut efter nivå U14 division 2:2 Frivilligt Många spelmöjligheter Populärt

5 Alltså Laget i division 1 tas ut efter nivå men vi har ingen ambition att vinna serien utan endast att hålla oss kvar. Tills vi vet hur kvalificeringsordningen ser ut till U14 division 1 så siktar vi på att hamna i den övre delen av nedre halvan. Vi prioriterar alltså inte resultatet under denna säsong utan fortsatt spel i högsta divisionen i U14 samt att skapa så mycket "bredd" som möjligt. Detta för att laget ska kunna hållas ihop (finnas kvar) även under kommande säsong. Med andra ord så är det för spelarnas skull vi gör detta och inte för att tillfredsställa ledare eller föräldrar. Ni har ett ansvar för att det inte ska bli sådan hets med nivå och kallelser (de är trots allt bara 12 år...). Som det är nu så fokuseras det på tok för mycket på division 1, och kallelserna dit, bland ett antal föräldrar.

6 Frågor ??


Ladda ner ppt "Prioriteringar i team 04."

Liknande presentationer


Google-annonser