Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

P-05 Föräldramöte 2016-10-20.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "P-05 Föräldramöte 2016-10-20."— Presentationens avskrift:

1 P-05 Föräldramöte

2 Agenda Ekonomi Ansvariga föräldrar Anmälan/avanmälan Bekräftelse
Matchkläder Träningstider Utomhussäsongen 2017 Övrigt

3 Ekonomi I lagets kassa finns nu ca 5 000:- plus tillgodohavanden i bank Roskvist

4 Ansvariga föräldrar Lottansvarig Kioskansvarig
Lottansvarig för 2017 är Magnus Stenkula (Jonathan). Kioskansvarig Maria Persson (Alfons), Henrik Roskvist (Isaac) och Maria Berg är kioskansvariga tills vidare. Även fortsättningsvis kommer bemanningslistor för ex. kiosk och grill att skickas ut och sedan är det upp till var och en som vill byta att ordna med detta själv. När bytet är gjort skall detta meddelas kioskansvariga.

5 Anmälan/avanmälan/bekräftelser
Vid samtliga tillfällen vi önskar anmälan så gäller detta oavsett ifall barnen skall vara med eller ej. Är man anmäld till ett tillfälle och blir sjuk eller får annat hastigt påkommande hinder måste detta meddelas så snart som möjligt. Vid de tillfällen man utses att exempelvis stå i kiosk/grill vill vi ha en bekräftelse så att vi vet att informationen gått fram.

6 Matchkläder Systemet där vi har ett rullande schema där en tvättansvarig utses per matchtillfälle fungerar bra och det kommer vi att fortsätta med. Vid tillfällen då det går att samordna så att flera lags ställ tvättas av samma person gör vi ibland så.

7 Träningstider Kalendern på hemsidan är alltid uppdaterad med träningstider. Under resterande del av 2016 kommer vi att fortsätta träna utomhus måndagar och onsdagar. Från årsskiftet kommer nya träningstider att gälla. Då det är många som ska samsas om tiderna vet vi i nuläget inte när eller i vilken omfattning vi kommer att kunna träna. Vår ambition nu är att enbart träna utomhus. Det betyder också att vi inte kommer att vara med i Kristianstad Arena Cup 2017. Under 2017 kommer de som vill träna extra med P-06 att kunna göra detta då de önskar fler spelare på sina träningar. Ingen anmälan kommer att behövas för detta. Vi uppmuntrar till att låta barnen hålla på med andra idrotter parallellt med fotbollen.

8 Utomhussäsongen 2017 Det är fortfarande inte helt bestämt hur utomhussäsongen kommer att spelas. Med stor säkerhet kommer det att vara i form av seriespel vilket innebär en match per tillfälle. Vår ambition är att ha ett lag i Skåneserien även Detta är dock beroende av att vi får tillstånd från förbundet. Eventuellt kan spelformen i Blekinge bli 9-manna men i nuläget lutar det åt 7-manna. Förmodligen kommer vi 2017 att enbart ha två lag anmälda till matchspel.

9 Cuper Om det finns intresse kommer vi att anmäla ett lag till LF cup i Växjö som spelas december. Vi kommer att försöka genomföra vår egen försäsongsfinal även 2017. Förhoppningsvis kommer vi att vara med i Laxacupen (Halmstad). Övriga cuper vi nu vet vi kommer att anmäla oss till är: MAIFs sommarcup (Hällevik) Ifö cup (Bromölla) Asarums höstcup

10 Övrigt För att spela match under 2017 krävs minst 50 % träningsnärvaro. Vid vissa tillfällen kommer ett maxantal platser att finnas. Vid behov kommer de spelare som tränat mest att ha företräde. Frågor/synpunkter?


Ladda ner ppt "P-05 Föräldramöte 2016-10-20."

Liknande presentationer


Google-annonser