Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Servicecenter – service för hela universitetet

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Servicecenter – service för hela universitetet"— Presentationens avskrift:

1 Servicecenter – service för hela universitetet
Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning till universitetets stöd- och servicefunktioner för studenter (t.ex. studievägledning, studentexpeditioner, m.m.) Administrering av studentkontot GU-kort för studenter och anställda Försäljning av profilprodukter

2 GU-kort - din nyckel till universitetet
Universitets-ID (ej giltig legitimation) Passerkort Bibliotekskort Medlemsbevis i studentkåren Utskrifts- och kopieringsfunktion Var rädd om ditt GU-kort! Om du tappar det kostar ett nytt kort 50 kronor.

3 Så här skaffar du GU-kort
Logga in på med ditt studentkonto för att beställa ditt kort. Du måste vara registrerad på en kurs för att kunna beställa kortet. Gå till ”IT och support” - ”GU-kort” - ”Beställ GU-kort”. Godkänn ”regler och riktlinjer” för kortet. Välj din personliga PIN-kod. PIN-koden används i passersystemet och när du loggar in på skrivarna i universitetets utskriftstjänst. Besök närmaste Servicecenter för att fotograferas och hämta ut ditt GU-kort. Glöm inte att ta med giltig legitimation.

4 Hitta närmaste Servicecenter
Servicecenter Academicum – Medicinaregatan 3 Servicecenter Näckrosen – Renströmsgatan 6 Servicecenter Haga – Sprängkullsgatan 19 Servicecenter Pedagogen – Västra Hamngatan 25 Servicecenter Vasa (tillfälligt stängt på grund av ombyggnad)

5 Öppettider under terminsstart Under terminsstart, vecka 2-4, har Servicecenter utökade öppettider. Mellan onsdagen den 11 januari och onsdagen den 25 januari har vi öppet mellan 8.00 och Mer information om öppettiderna finns på:

6 Kontakta Servicecenter:
Frågor om GU-kortet? Läs mer på Kontakta Servicecenter: Telefon: E-post:


Ladda ner ppt "Servicecenter – service för hela universitetet"

Liknande presentationer


Google-annonser