Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bli synlig i centrala Vänersborg - samarbete med Vänersborgs Segelsällskap Segelsällskapet bedriver en omfattande verksamhet främst i anslutning till klubbhuset.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bli synlig i centrala Vänersborg - samarbete med Vänersborgs Segelsällskap Segelsällskapet bedriver en omfattande verksamhet främst i anslutning till klubbhuset."— Presentationens avskrift:

1 Bli synlig i centrala Vänersborg - samarbete med Vänersborgs Segelsällskap
Segelsällskapet bedriver en omfattande verksamhet främst i anslutning till klubbhuset vid småbåtshamnen men även vid vår uthamn i Sikhall, där det förutom gästbrygga även finns en klubbstuga och ett separat hus med toalett, dusch och bastu. Den största delen av verksamheten omfattar seglingsutbildning och träning för ungdomar i alla åldrar men vi arrangerar även ett antal tävlingar utgående från Sanden varje säsong. Du får nu en fin möjlighet att exponera ditt företag och samtidigt stötta vår ungdomsverksamhet. Vi erbjuder nu ett paket som innehåller följande: Reklambudskap på vår ljusskylt på Sanden (se nedan). Möjlighet att ha dekal på ena sidan av en av våra klubbåtar Exponering av logga på vår hemsida Möjlighet till exponering i samband med våra tävlingar ( t ex strandflagga eller banderoll) Skylten har en strategisk placering vid uppfarten till Dalbobron och är väl synlig såväl för trafikanter på väg upp mot bron som de som passrar i riktning till och från hamnområdet, Kvantum, järnvägsstationen mm. Dessutom är det på sommaren är mycket folk i rörelse på Sandenområdet, t ex vid våra seglingsaktiviteter 3 kvällar i veckan + några större tävlingar, övriga arrangemang såsom Aqua Blå, VW-träffen, bilbingo mm. Du kommer att exponeras på skylten 10 sekunder var sekund (kan variera något beroende på totala antalet aktuella budskap) För detta betalar du 2000 kr/mån för ett helårsabonnemang. Enbart ett budskap på ljusskylten under kortare perioder kostar 2500 kr/mån. Utöver detta tillkommer endast en engångskostnad på 500 kr/budskap för att lägga upp grafiken. Intresserade kan kontakta Leif Magnusson t eller Arne Wolgast t


Ladda ner ppt "Bli synlig i centrala Vänersborg - samarbete med Vänersborgs Segelsällskap Segelsällskapet bedriver en omfattande verksamhet främst i anslutning till klubbhuset."

Liknande presentationer


Google-annonser