Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VÄRLDENS BÄSTA F05.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VÄRLDENS BÄSTA F05."— Presentationens avskrift:

1 VÄRLDENS BÄSTA F05

2 AGENDA Ledarstaben 2016 Föräldrarepresentanter 2016 Träningstider Serien Bohuslyftet Bollkallar Facebook / Laget.se appen Cuper Nösnäs Rehab Övriga frågor….

3 LEDARSTABEN 2016 Patrik Krister Marcus Johan Vera Thomas

4 FÖRÄLDRAREPRESENTANTER 2016
Claes Jacobsson Frank Fahler Johnny Ivarsson

5 TRÄNINGSTIDER 2016 Fr o m v.16 (18 april): Måndagar kl – Sportfältet (gräs) Onsdagar kl – Wosab (plast) Och på minst en av träningarna varje vecka kommer Vera ha målvaktsträning för 1-3 målvakter. Träning är viktig…hur roligt det än är med match så är träningen viktigast. Och kan vara avgörande i matchuttagningar. Kan man inte vara med på träningen eller blir sen så sms:a så tidigt som möjligt till Vera tel

6 SERIEN Bohusläns serien och Ale/Kungälv serien Vi kommer att kalla till alla matcher via laget.se. Och träningen innan match kommer vi att säga vilka tjejer som är uttagna och sen lägga ut det på Laget.se och i Facebook gruppen. Ni är ansvariga för att ni har anmält era barn till respektive match. Och om de inte är anmälda att ni förklarar för dem varför. Vi vill försöka få det så jämt som möjligt under året, att alla har spelat lika mycket i BFF som i Ale- serien. Och vi försöker göra så jämna lag som möjligt till varje match och att varje tjej får spela ungefär lika mycket. Som vi alltid har gjort. Alla tar med egna röda strumpor till matcherna!!

7 BOHUSLYFTET Bohusläns Fotbollförbund bjuder in spelare födda 2003, 2004 och 2005 till 4 st utbildningsträningar under st under våren och 2 st under hösten där sista träningen (september) är en heldag för pojksidan samt en på flicksidan. Träningarna kommer att ha följande upplägg: minuter omklädning och kort genomgång minuter träning minuter avslutning och omklädning Spelarna kommer att delas in i zoner där fördelningen sker utifrån antal anmälda och med geografisk hänsyn. Anmälan inkluderar 3 träningarna men skall justeras utav ledarna inför varje träff beroende på intresse, skador mm. Tillfällena för F05 24-apr 08-maj 20-aug 04-sep (Med reservation för ändringar beroende på antal deltagare och planer.)

8 Bolltjejer Vi kommer att vara bolltjejer på 2 st Dam matcher iår igen. 14 maj kl på SIF gården 10 juni kl på Nösnäs Vi kommer att dela upp tjejerna så att de får en match var. Kan man inte den matchen man blir tilldelad så har ni ansvar att ersätta med en ny genom att byta. Vi är ett lag och vi hjälps åt. Vi vill inte att det är samma tjejer varje gång som är med. Sen om de vill vara med fast det inte är deras tur så självklart får de detta. Ju fler desto lättare för alla.

9 Facebook grupp & Laget.se app
Vi har en sluten Facebook grupp. Bara inbjudna har tillgång. Vill ni vara med så säg till så lägger vi in er. Här kommer info, bilder mm Laget.se appen är en bra app där man kan anmäla till matcher och se vår kalender mm. Enkel och smidig….och alltid med!

10 CUPER Ytterby cup: 10 april. Vi vann D-final. Höstcupen 16 oktober Ängelholms Cup ”Sisters Cup” 1-3 juli

11 Sisters CUP En cup som vi vill åka på med tjejerna då det blir både fotboll och övernattning. Men den kostar 1095 kr/tjej. Så frågan till er är hur vi ska få ihop dessa pengar till tjejerna? Antingen om vi samlar in på nått sätt eller om resp betalar? Vi vill åka med så många som möjligt. Lagkassan täcker tyvärr inte detta. Annars så hoppar vi cupen och hittar på nån annan slags aktivitet med övernattning med tjejerna. CUP INFO Speldatum: juli 2016. Anmälningsavgiften är kronor för lokala lag och lag som ordnar eget boende. För övriga lag är anmälningsavgiften 1.000kr. Boende o mat kan man köpa för 1.095kr per person. I detta ingår boende från torsdag till söndag samt följande måltider: Frukost, lunch och middag fredag samt lördag. Frukost och lunch söndag. Lagen placeras på skolor. Vi strävar efter att lag från samma förening skall bo på samma skola, om inga andra önskemål finns. Alla måltider serveras på skolan där ni bor.

12 NÖSNÄS REHAB Närhälsan Nösnäs Rehabmottagning
Till oss söker du om du har en motions- eller idrottsskada. Här arbetar sjukgymnaster med vidareutbildning inom Svensk Idrottsmedicinsk förening. Det behövs ingen remiss för att komma till oss. För tidsbokning ring Besöket kostar 80 kr. Frikort gäller. Barn under 20 år kostnadsfritt Vi finns i Sundahallen, Stenungsund. Öppettider: Måndag 07:30-17:30 Tisdag 10:30-16:00 Onsdag 13:30-17:30 Fredag 07:30-15:00

13 ÖVRIGT Tvättschema varje tjej ska ha tvättat minst 1 gg under året Efter träning och match Vi vill att tjejerna duschar efteråt. Och detta för lagsammanshållningen. Tror det eller ej, men det är i omkl.rummet laget bildas. Kiosken Föräldrarepresentanter ha hand om detta. Vi har fått 3 st veckor i år men det är ENDAST när det är match som vi kommer att ha kiosken. Vi har fått v.25, 43 och 44. Föräldrarepresentanterna kommer höra av sig när de fått matchschemat. Öppenhet Är det nått som ni inte är nöjda med så säg till med en gång. Ta tag i nån av oss ledare.


Ladda ner ppt "VÄRLDENS BÄSTA F05."

Liknande presentationer


Google-annonser