Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Allsång på Liljebacken 18/5 2017

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Allsång på Liljebacken 18/5 2017"— Presentationens avskrift:

1 Allsång på Liljebacken 18/5 2017

2 Dille Delfin Dille Delfin dyker ner i vattnet.
Dille Delfin dyker ner i vattnet. Dille Delfin kommer upp igen. Dille Delfin leker hela dagen men sen vill Dille ta det lugnt. Då vill han sova och drömma vackra drömmar då måste du lova att vara väldigt tyst ”Daddy finger” Daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am, how do you do? Mammy finger, mammy finger, where are you? Broder finger, broder finger, var är du? Här är jag, här är jag, hur mår du? Syster finger, syster finger, var är du? Baby finger, baby finger, var är du? Här är jag, här är jag, hur mår du ?

3 Smörblomman Tokiga visan.
Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Tokiga visan. (melodi: ooa hela natten) Ooa hela natten Bä bä vita lamm Ekorrn satt i granen Skalar kottar bak och fram Imse vimse spindeln ramlar ner i ån Mors lilla olle svarar fel i telefon Hallå där köp blåbär Vi tar den en gång till. Ooa hela natten Bä bä vita lamm Ekorrn satt i granen Skalar kottar bak och fram Imse vimse spindeln ramlar ner i ån Mors lilla olle svarar fel i telefon Hallå där köp blåbär Nu är visan slut.

4 Tvärtomvisan När andra går i skolan så sitter dom i bänken och lyssnar på fröken för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på fröken och lyssnar på bänken för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra fyller år så ligger dom i sängen och väntar på tårtan för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tårtan och väntar på sängen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra ska meta så sitter dom på bryggan och tittar på flötet för så ska det va! Men jag…. Jag sitter på flötet och tittar på bryggan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra är kära så sitter dom i soffan och pussar på tjejen för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tjejen och pussar på soffan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra spelar fotboll då springer dom på planen och sparkar på bollen för så ska det va! Men jag….. Jag springer på bollen och sparkar på planen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag.

5 5 små glada troll Dansa alla Babblarna
Här är fem små glada troll  som vill dansa rock´n roll, rock ´n roll rock ´n roll studsa som en gummi boll. Tummetroll blir jätte trött, lägger sig och somnar sött, somnar sött, somnar sött så var de bara en, två, tre, fyra……. Här är fyra glada troll som vill dansa rock´n roll, rock´n roll rock´n roll studsa som en gummi boll….lalalala” Peketroll blir jätte trött ….. Långetroll… Ringetroll… Lille lille troll…. Dansa alla Babblarna hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp. Klappa med händerna Stampa med fötterna hopp hopp hopp hopp

6 Gräshoppa Jag är en gräshoppa, en gräshoppa och jag kan inte sitta still. Jag är en gräshoppa, en gräshoppa, jag hoppar lite som jag vill. Sen sitter jag i solens sken och spelar lite på mitt ben, Y-i-y-i-y-i Jag är en gräshoppa en gräshoppa och jag kan inte sitta still. Jag studsar som en känguru, titta när jag hoppar nu. Jag är en gräshoppa, en gräshoppa och jag kan inte sitta still, cha cha cha.


Ladda ner ppt "Allsång på Liljebacken 18/5 2017"

Liknande presentationer


Google-annonser