Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte P08 2017-04-04 Välkomna!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte P08 2017-04-04 Välkomna!."— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte P Välkomna!

2 Fotboll - Träningar Måndagar 17.30 till 19.00 (D-Planen)
Onsdagar17.30 till (B-Planen yta B2) Detta gäller från det vi går ut på naturgräs (tidigast 17-april). Vi informerar om exakt datum så fort vi vet. Tänk på att ert barn bör ha ätit något innan träningen samt att de har rätt kläder på och vattenflaska med!

3 Fotboll - Matcher Kompisligan Skåne Nordvästra B3 & C3, vår
Arrangör är Skånska FF 1 lag anmält från P08 i kategori B = Medel (IF Lödde 1) 1 lag anmält från P08 i kategori C = Lätt (IF Lödde 2) 7-manna plan Matcher från mitten av April till mitten av Juni Ca. 10 barn blir uttagna till match, alla i P08 kommer få spela matcher. Viss prioritet till de som har hög närvaro på träningarna. Var noga med att ge respons på kallelser så fort som möjligt!

4 Fotboll - Matcher Serie Nordvästra B3 Serie Nordvästa C3

5 Fotboll - Bollkallar P08 är bollkallar på Herrar A matcher
IF Lödde - Lunds SK IF Lödde – Nosaby IF Bollkallarna skall vara minst 6 högst 10 till antalet / match

6 Fotboll – Träningar & Matcher
Medlemsavgift & spelaravgift 2017 (600kr kr) ska vara betald FOGIS blankett måste vara inlämnad (spelarregistrering) Matchtröjor med nummer delas ut successivt för att underlätta administration kring matcher. Tröjorna är ett lån och ska enbart användas vid matchspel, används ej på träningar eller på fritiden. Ombyte tillsammans i laget inför och efter match. Normalt sker ombytet på den ort där matchen spelas.

7 Frågor eller synpunkter kring träningar och matcher?

8 Träningsoveraller P08 Ser gärna att alla i laget har en enhetlig IF Lödde träningsoverall. Träningsoverall med spelarens namn på bröstet och initialer på byxbenet kostar 620 kr / overall. Kan köpas via IF Löddes klubbshop alt på Team Sportia på Emporia.

9 Föräldraengagemang IF Lödde är en ideel förening, för att kunna upprätthålla verksamheten behöver vi ert engagemang och lite av er tid. Kioskveckor v.18 och v.36. Schema för v.18 är utskickat. Mycket viktigt att vi sköter detta åtagande! Vårstäddag den 8-April kl En anmäld förälder från P08, förväntas vara två anmälda från respektive lag. Vem kan ställa upp? Bonuskort försäljning (lagkassa) Bingolotto julkalendrar (lagkassa) Egna försäljningar / evenemang för att stärka lagkassa & sammanhållning inom P08 (Newbody, disco etc.) Någon eller några gånger hjälpa till vid evenemang (Knattespel, IF Lödde 75år mm.)

10 Lagkassa Betala avgift till serier, cuper och turneringar (ex. vinterserien) Betala avgifter till kommande träningsläger (Hällevik) Högre upp i ålder är det många som åker till Gothia Cup och ibland cuper utomlands. Lagbyggande aktiviteter. (Film/Pizza kväll, åka och titta på fotbollsmatch mm)

11 Framtida försäljningar
Förslag: Bokföra hur mycket resp. barn/familj genererar till lagkassan vid framtida försäljningar likt Newbody och Bingolotto julkalender etc.? Detta ”fiktiva konto” blir fortfarande en del av lagkassan (som är IF Löddes) men kan användas för att delvis bekosta framtida aktiviteter som bestäms av IF Lödde/P08. De medel som tillförs genom IF Lödde Bonuskort försäljning samt det som genereras till lagkassan ur medlems- och spelaravgifter blir inte en del av det ”fiktiva kontot”.

12 Framtida försäljningar
Exempel: Ett träningsläger kostar 1000kr / barn. Ledarna bestämmer att lagkassan ska stå för 400kr / deltagande barn. Utöver detta begär vi in en kontant inbetalning av 200kr / deltagande barn. De resterande 400kr kan tas från det ”fiktiva kontot”. Har man inte sålt något får man betala även dessa 400kr. Summering: 400kr oavsett från lagkassan. 200kr kontant och ytterligare 400kr från det ”fiktiva kontot” i lagkassan, om man sålt ihop till den summan. Eller: 400kr från lagkassan + 600kr kontant. Totalsumman 1000kr ska fram oavsett, men man har en möjlighet att vara delaktig eller valet att kunna köpa sig fri.

13 Framtida försäljningar - Omröstning
Ska vi införa ”fiktiva konto” principen i vår lagkassa? Ja Nej OBS! Man har ingen egen förfoganderätt över pengarna på det ”fiktiva kontot”, de är fortfarande en del av lagkassan som IF Lödde bestämmer över. Man kan alltså inte göra någon form av uttag eller liknande från det ”fiktiva kontot”

14 Lagförälder Caroline Fonrell idag ensam lagförälder
Vi ser gärna att vi har två lagföräldrar Någon som vill ställa upp som lagförälder? Kontakta Caroline alt. någon av oss tränare vid intresse

15 IF Lödde 75år Det huvudsakliga 75-årsfirandet kommer att ske lördagen den 5 augusti På dagen ska vi arrangera familjeaktiviteter på IP kl 15 spelar HA seriematch mot Dösjebro På kvällen blir det fest i stort tält på IP, med mat och liveband Biljetter till festen börjar säljas i april, när kiosken säsongsöppnar. Biljettpris 250 kr för medlemmar och 300 kr för icke-medlemmar Mer info om festen kommer på hemsidan och på anslag på IP

16 IF Lödde klubbshop Blankett med sortiment på hemsidan (”klubbshop”) samt utanför kansliet Finns kläder att prova på kansliet eller i butik (Team Sportia Emporia)

17 Frågor eller synpunkter?

18 Tack för Ert deltagande!


Ladda ner ppt "Föräldramöte P08 2017-04-04 Välkomna!."

Liknande presentationer


Google-annonser