Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Signtronic Produktion AB

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Signtronic Produktion AB"— Presentationens avskrift:

1

2 Signtronic Produktion AB
Företaget grundades 1969 med namnet Lorentzons Neon. Namnbyte till Signtronic Produktion AB sker 2007. Idag 30 anställda med huvudkontor i Jönköping. Tillverkning och produktion sker i egna fabriker i Jönköping och Årjäng Signtronic ingår sedan 2012 i industrikoncernen Team Tråd & Galler Holding AB. Omsättning 2016, 45msek. En av nordens största skyltproducenter

3 Maskinpark Super Channel Letter Bender
MultiCam fräsmaskiner 3000x1500mm Zund Fräsmaskin 3000x2000mm Kantbockmaskin Klippmaskin Storformatsprinter Planprinter Lamineringsmaskiner Skärplottrar Svetsavdelning Pulverlackering Vakuumformning Screentryckeri

4 Utveckling Utveckling är ett prioriterat område för att aktivt följa och utveckla innovativa tekniska skyltlösningar som anknyter till vår verksamhet. Vi arbetar med senaste mjukvaror inom 2D och 3D såsom SolidWorks, AutoCad, Corel Draw för att tillgodose våra uppdragsgivare gällande olika filformat.

5 Kvalitetspolicy Signtronic är ett företag som långsiktigt verkar för bättre miljö och säkerställd hög kvalitet och arbetar ständigt med effektivitetsförbättringar i ledningssystemet. Vår internkontroll säkerställer att arbetsprocesserna utförs enligt uppställda krav. Det ingående materialet vi använder är CE-märkta produkter och vi följer Ljusreklamförbundets ”Allmänna Leveransbestämmelser för Ljusskyltar”. ” Vi tillverkar enligt ISO 9001 och ISO och använder ingående lastbärande komponenter enligt standard EN 1090.”

6 Miljöpolicy Vårt miljöarbete innebär att vi använder oss av material som i allra möjligaste mån går att återvinna och arbetsprocesser med låg miljöpåverkan, därmed får vi en totalt sett låg miljöpåverkan. Det material som skall återvinnas genom specialhantering hanteras enligt gällande bestämmelser och tas om hand av SITA.

7 Produkter LED-skyltar Profilbokstäver LED Ljuslådor & ljusskyltar
Plåtskyltar Neonskyltar Displayskyltar Pylon & stolpskyltar Digitalprint Screentryck Vakuumformning Specialskyltar Digitala skyltar Dukskyltar

8 Screentryck / Vakuumformning
Förverkliga Era idéer Screentryck och vakuumformning är i sig inget unikt, det är kombinationen av teknikerna som gör det möjligt att sätta färg på formerna. Det vi kan erbjuda i storlek är screentryck 2 x 4,5 m och vakuumformning 2 x 3 m och 5-axlig fräs 1,5 x 3 m under samma tak för maximal kvalitetskontroll.

9 Digitala skyltar Alltifrån Enkla reklamskyltar till avancerade navigation och nätverksstyrda skyltar.

10 Dukskyltar 2017 förvärvade Signtronic den Norska dukskylttillverkaren EyeCatcher. Samtidigt flyttade vi tillverkningen från Norge till Årjäng där vi har våran produktion av vakumformat tillsammans med dukskylttillverkning.

11 Skyltkoncept Vi levererar kompletta skylt- och profilkoncept nationellt som internationellt

12 Showroom

13 Showroom

14 Showroom

15 Showroom

16 Showroom

17 Leverans / montage Signtronic samarbetar med Jbs Skyltservice AB.
JBS förfogar över 3 servicebilar och 5 anställda över hela Sverige. Vi bistår med hjälp för både inom- och utomhusmontering .

18 Referenser Ett urval av några av våra referenskunder

19 Summering Skylttillverkning är i väldigt stor utsträckning ett rent hantverk. I samarbete med våra kunder tar vi fram nya idéer och lösningar till en färdig skylt.

20 Affärsidé Vi erbjuder kompletta skyltlösningar genom att vara en kreativ, engagerad och serviceinriktad samarbetspartner Vision Vi skall vara den ledande, kreativa och engagerande samarbetspartnern för framtida skyltlösningar

21 Välkommen till Signtronic vi har gjort skyltar lysande sedan 1969


Ladda ner ppt "Signtronic Produktion AB"

Liknande presentationer


Google-annonser