Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016."— Presentationens avskrift:

1

2

3 TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen varit stöttande och de som hejade bäst i hela serien. Inte EN gång hörde jag några instruktioner till tjejerna under match. Endast positiva påhejningar!!! Så TACK för det!

4 Välkomna till spelar,- och föräldramöte 1 februari 2017
Agenda: -Återblick 2016 -2017 och framåt så som: träningar seriespel 2017 och framåt spelare och ledare lagkassa turnering/läger -Övriga frågor

5 Återblick 2016 Första möte 20 januari 2016
7 spelare första träningen snitt under vintern på 5-7 spelare Fler spelare ”ramlar” in  nya och gamla Spel i F15 div 3 – många matcher med inlånade spelare och färre än matcher – två W/O drog oss ur serien innan sista matchen. Trippelserie alla möttes alltså tre gånger. Mål – ha roligt, ha roligt tillsammans, ha roligt när vi spelar fotboll tillsammans. Vapiano som mål 10 spelare 10 ggr i rad….. Avslut 2016 i november, Bowling, grupparbete och middag på O´Learys

6 2017 – hur ska det se ut? Uppstart 2017 – november på O´learys med Bowling, grupparbeten och middag! Alla ska ha fått ett julkort med vad DU betyder för dina lagspelare. Inför säsongen så kommer du att få ett vykort från dig själv med vad du ska tänka på och vad du ville ge dig själv för boost inför säsongen. Vi kommer att spela i F16-19 KORT serie Önskemålet är två träningar i veckan Julkorten - Dessa var fantastiska att läsa!!!

7 2017 och framåt Sista terminen i ÅK 9 - Fokus betyg hos många
Första terminen i år 1 gymnasium – Byte av miljö och ev längre resor Som ledare har jag fokus på att ge tjejerna möjlighet att under detta året möjliggöra fortsatt idrottande En sak är att vi för tjejernas skull kan hitta en tidigare träningstid, direkt efter skolan. Skola, träning, hem och studera. Träning är viktigt för att orka studera! Tjejer gör en bock för vilken dag DU vill träna! Skriv i vilken tid du kan vara ombytt på IP mån-tis-ons-tors

8 Träning 1 inomhusträning tisdagar fram till 31 mars
Strötider med kort varsel på helgen i stor hall 1 utomhusträning torsdagar NIP eller Älta IP lördagar 13 (fr v 6) Jobba för att få till träning på tid som passar tjejerna bättre! Kanske kan byta med ett lag som tränar torsdagar på NIP 2??

9 Upplägg träning Liten gy-sal 60 minuter
Uppvärmning med boll om vi har (fotbollsworkout – kolla fotboll2000) MAP – snabbhetsuppvärmning med fokus på rörlighet, aktivering och styrka FYS – fokus på styrka bål, rygg, fram och baksida lår för att orka spela fotboll Avslappning Framåt kommer vi att starta ALLA träningar med MAP Målet är att inte ha några knäskador…. (peppar, peppar ta i trä)

10 Seriespel 2017 och framåt 2017 spelar vi i serien F16-19 kort serie
Innebär att vi spelar varannan helg!!! Dessa måste prioriteras! De som vill spela mer kommer att kunna spela med damtruppens B-lag i div 4 2017 är ett s.k överlevnadsår att gå från åk 9 till år 1 i gymnasiet 2018 fortsatt spel i F16-19 inför den säsongen tar vi beslut om det ska vara ordinarie serie eller kort (om den då finns kvar)

11 Matchtillfälle Matchtillfället är ytterligare ett tillfälle att träna
Ledarfilosofi Viktigaste är den egna prestationen, den kan man påverka Resultatet är inget vi fokuserar på, alltid roligt att vinna så klart, men om gör en hörnvariant eller något annat som vi tränat på match är det lika mycket värt! Genomgång innan match Tjejerna ska våga Det är tjejerna som är ute på planen, de ser vad de ska göra Instruktioner ges utanför planen ej skrikande till de som är på planen Instruktioner kan göra att vi är en färre på planen Genomgång med ev nya instruktioner i halvlek Genomgång efter match Vi fokuserar på det vi själva kan påverka!!! DVS vi struntar i vad motståndarna gör eller säger! Vi diskuterar inte med domaren! FOKUS på den egna prestationen!!

12 Praktiska saker För att jag ska ha möjlighet att planera träningar och match så MÅSTE Vi bli bättre på att svara på utskickade kallelser Meddela i tid om man har förhinder att delta i match Se till att ha rätt utrustning!!! Var färdiga när träningen ska börja Vi ska ha roligt tillsammans MEN under träningstiden så behöver vi fokusera på vår träning dvs inget tjatter…. ;)

13 Spelare och ledare 14 spelare födda 01
För att vi ska orka igenom 2017 måste vi bli fler F16-19 serie möjliggör att utöka truppen med tjejer födda framförallt 01 och 00!!! Vid uppstarten i november kom tjejerna fram till följande: Om spelare själva söker sig till vår trupp så är dom VARMT välkomna oavsett om dom spelat tidigare eller inte Om VI söker spelare till vår trupp så ska vi fråga tjejer som vi vet har spelat tidigare VI VÄLKOMNA ALLA! Ledare – 1 tränare JAG behöver hjälp! Lagledare – Annika, vet inte om och när hon kommer tillbaka till Stockholm Hjälp på träningar och matcher , MV-uppvärmning, bollpumpning, vattenflaskor, laguppställningar till domaren, betala domaren efter H-matcher. Vet att det är känsligt för er tjejer att just din mamma eller pappa hjälper till eftersom DIN förälder är den enda…..

14 Lagkassa Finns lagkassa sedan tidigare? Ska vi ha lagkassa?
Ska vi ta ur egen ficka när det väl är dags? Kan alla vara med då? Vad ska lagkassan i så fall bekosta?

15 Läger / Cup Hade varit kul med Gothia tycker flera MEN
Alla är medvetna om att det inte är möjligt med en så liten trupp Tjejerna kom därför fram till att ha ett läger typ: Nyköping för ett antal år sedan Finns det någon turnering som är dagsturnering/helg? Kan någon ta på sig att kolla upp detta? Inför säsongen (vår eller höst)

16 Övriga frågor: Föreningsuppdrag Årsmöte i mars Årsavgifter
Medlemspaket Fotografering


Ladda ner ppt "TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016."

Liknande presentationer


Google-annonser