Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit."— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsberättelse P-93

2 P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit fylld av träningar och framgångar i seriespel och i C-Cupen. Pojkar -93 består av 18 st spelare puls ledare. Huvudträningarna har varit på tisdagar i Skarpängshallen och torsdagar i Näsbydalshallen. Vi har förutom träningar spelat seriematcher och cuper, dessutom har vi gjort massor av andra aktiviteter. Säsongen startades upp med träningsläger i Norrtälje under två dagar. Alla spelare var med och där gjordes även en del ”tester” på snabbhet och styrka.

3 Serie spelet Målet med bägge lagen var att vara ett topplag i resp. serie, och att ”kriga med” topplagen. Målet har mycket väl gått i uppfyllelse. Vi har haft ett lag i Div 1 samt ett lag i Div 2. Vi har varit ett topplag i bägge serierna. Div 1 laget kom på 3 plats med 24 spelade matcher, varav 16 vinster, 2 oavgjorda samt 6 förluster. Noteras bör att vi har slagit alla lagen minst en gång. Div 2 laget kom också på tredje plats i serien, med 14 matcher 7 vinster och 7 förluster. Totalt gjordes 512 mål samt 414 insläppta i serie spelet.

4 Cuper Vi har spelat Eken Cup i juni 2005, dock med mindre framgång då vi inte har prioritet på utehandboll, detta ser vi som en rolig grej att vara med på utomhusturneringar. Under hösten var vi med på Folksam Södertörn Cup där vi gjorde en fantastisk turnering och gick ända till A final mot Haninge, tyvärr räckte vi inte riktigt till i finalen utan en förlust som inte gjorde ”så ont” då hade gjort en jättebra turnering. Vi har dessutom varit med i C-cupen där vi efter gruppspel gick vidare till semifinalspel, där lyckades vi slå flera Elitserielag och gick vidare till finalspelet. Vi var tillsammans med IFK Tumba de enda lagen som kom från div 1. Vi räckte inte riktigt till mot de bästa men vi gjorde en fantastisk insatts med bra resultat. Avslutningsvis på Cupfronten har vi även spelat Sundsvall Cup med två lag. Bägge lagen gick till A slutspel och ena laget förlorade i semifinal och det andra i kvartsfinal. Bägge mot Kungsängen SK som vann hela turneringen.

5 Övrigt Vi har under året fått nya match-, och träningströjor samt även träningsoveraller. Vi har finansierat detta genom eget arbete och sålt lotter mm och hittat sponsorer. Tack för alla som har hjälp till med sponsring till laget Vår föräldragrupp gör ett fantastiskt arbete genom att engagera sig så mycket som de går. Allt ifrån att fixa med tider mm till att ordna stora föräldramöten som vi för övrigt har haft både på hösten och våren. Avslutningsvis vill vi från ledarhåll framhålla alla föräldrar som ställer upp och engagerar sig i alla matcher med skjutsning, samordning, backup och inte minst ge alla möjlighet att spela handboll. Roligt !!! Vår interna hemsida är ett utmärkt redskap som hålls intakt av en engagerad förälder. Stort tack till alla engagerade föräldrar, ledare, och alla supporters. Gå gärna i på vår egna hemsida som numera ligger under Sportnik. http://www.sportnik.com/starthttp://www.sportnik.com/start. Avslutningsvis ser vi nu fram mot kommande säsong, där har vi höjt målen för vårt handbollsspelande med att få bägge lagen till en högre nivå i seriespelet och att vi för samma fina framgångar i kommande cuper. Täby 2006-05-25 / Ledare P-93


Ladda ner ppt "Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit."

Liknande presentationer


Google-annonser