Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen"— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsplan 2013/2014 2.0Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen 2013-10-28

2

3 Barn- och ungdomsverksamheten Målsättningar med verksamheten  Föreningen ska bedriva en barn- och ungdomsverksamhet med syfte att ge våra barn och ungdomar möjlighet att utöva ishockey och spelarna ska få ett livslångt intresse för ishockey.  Kvaliteten på verksamheten är så hög att alla barn och ungdomar i Tyresö kommun vill stanna i föreningen under hela ungdomstiden och varje spelare ska kunna utvecklas till sin maximala nivå inom föreningen.  Föreningen ska ge våra barn och ungdomar en bra fostran i uppträdande på och utanför rinken. Alla ska kunna känna sig stolta över våra spelares uppträdande.  Föreningen verkar för att ingen utslagning skall ske bland våra barn och ungdomar som är intresserade av ishockey. Från och med U12 bedriver föreningen både bredd- och elitverksamhet parallellt. Det innebär bland annat att från och med U12 blir kraven på engagemang, träningsnärvaro, kunnande och uppförande allt viktigare.

4 Andra idrotter Föreningen ska stimulera våra barn- och ungdomar att syssla med andra idrotter. Upp till 12 års ålder skall andra idrotter utföras i respektive klubbar med vårt stöd. Från och med U13 skall ishockeyverksamheten prioriteras under ishockeysäsongen av de spelare som spelar i föreningens elitlag. Övriga idrotter får gärna utföras i mån av tid (gäller de spelare som spelar i föreningens elitlag).

5 U15 Verksamheten bedrivs i en träningsgrupp. Målsättningen är att årsgruppen ska bestå av 30 utespelare och 4 målvakter. Om laget ska bestå av fler spelare ska dispens sökas hos ungdomsansvarig (skriftligen). Om spelare från annan förening vill börja i laget sker detta i samråd med junioransvarig och ungdomsansvarig. Organisatoriskt hör U15 till junior- och seniororganisationen. Två lag anmäls till Mitt i Cupen, om spelarunderlag finns, i vilka serier bestäms av placeringen i U14. Nivåanpassad laguttagning utifrån kriterier som huvudtränaren definierat i början av säsongen. Nya spelare tas in i truppen i de fall de kan öka lagets prestationsförmåga och/eller medverka till att behålla önskvärt antal spelare i truppen. Spelare som ligger efter i sin utveckling erbjuds träning och spel med (enligt seriebestämmelsernas kriterier) med yngre åldersgrupp. Föreningen tillsätter huvudtränare från och med denna ålder.

6 Spelare som ligger före de andra jämnåriga i sin utveckling erbjuds träning och spel i äldre åldersgrupp. Målet med säsongen är att elitlaget ska spela i högsta serien och breddlaget ska spela i serie som spelarmaterialet tillåter. Till nästkommande säsong ska elitlaget kvalificera sig för spel i högsta divisionen. Årsgruppen ska prestera så bra som möjligt i slutspelet i Mitt i Cupen. U15 tränar 3-5 dagar per vecka + matcher. Barmarksträning förekommer 2-3 gånger per vecka och teori Spelare som ligger före de andra jämnåriga i sin utveckling erbjuds träning och spel i äldre åldersgrupp. Målet med säsongen är att elitlaget ska spela i högsta serien och breddlaget ska spela i serie som spelarmaterialet tillåter. Till nästkommande säsong ska elitlaget kvalificera sig för spel i högsta divisionen. Årsgruppen ska prestera så bra som möjligt i slutspelet i Mitt i Cupen. U15 tränar 3-5 dagar per vecka + matcher. Barmarksträning förekommer 2-3 gånger per vecka och teorigenomgångar hålls regelbundet. Utbildning bedrivs enligt ABC-pärmens gula flik (15-16 år). genomgångar hålls regelbundet. Utbildning bedrivs enligt ABC-pärmens gula flik (15-16 år).


Ladda ner ppt "Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen"

Liknande presentationer


Google-annonser