Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Cindy Sherman nu på Moderna museet Cindy Sherman är en av de viktigaste konstnärerna idag. Hennes fotografi är omedelbart tillgängligt, men också.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Cindy Sherman nu på Moderna museet Cindy Sherman är en av de viktigaste konstnärerna idag. Hennes fotografi är omedelbart tillgängligt, men också."— Presentationens avskrift:

1 Cindy Sherman nu på Moderna museet 2013

2 Cindy Sherman är en av de viktigaste konstnärerna idag. Hennes fotografi är omedelbart tillgängligt, men också labyrintiskt och motsägelsefullt. Konstnären är själv både modell och fotograf, men bilderna är inte porträtt. Verken frammanar berättelser, utan att de röjer något i sig själva.

3 Lek med kvinnliga klichéer

4 Kända målningar

5

6

7

8

9

10 Gör om dig själv, skapa en kuliss, ta ett foto

11

12

13 Förmåga att kommunicera med bilder för att uttrycka budskap Förmåga att skapa bilder med digitala och hantverksmässiga tekniker och vertyg samt med olika material Förmåga att undersöka och presentera olika ämnesområden med bilder Förmåga att analysera historiska och samtida bilders, uttryck, innehåll och funktioner


Ladda ner ppt "Cindy Sherman nu på Moderna museet Cindy Sherman är en av de viktigaste konstnärerna idag. Hennes fotografi är omedelbart tillgängligt, men också."

Liknande presentationer


Google-annonser