Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Pågående tillsynsprojekt Stickprovsgranskning av doktoranders individuella studieplaner Kartläggning av ärenden om återbetalning av studieavgifter Lärosätenas.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Pågående tillsynsprojekt Stickprovsgranskning av doktoranders individuella studieplaner Kartläggning av ärenden om återbetalning av studieavgifter Lärosätenas."— Presentationens avskrift:

1 Pågående tillsynsprojekt Stickprovsgranskning av doktoranders individuella studieplaner Kartläggning av ärenden om återbetalning av studieavgifter Lärosätenas hantering av ändringsbeslut fattade av Överklagandenämnden för högskolan Rättssäkerheten hos enskilda utbildningsanordnare Åtgärder efter nedläggning av program Tillämpningen av reglerna om gemensam examen

2 Två regeringsuppdrag Uppdragsutbildning Massive Open Online Courses (MOOCs)

3 Två aktuella tillsynsbeslut Underrättelse om ett beslut om bifall i ett tillgodoräknandeärende (beslut den 1 oktober 2015, reg. nr 31-506-15) Omprövning vid överklagande av en disciplinnämnds beslut (beslut den 5 oktober 2015, reg. nr 31-453-15)

4 Den 23-24/11 2015 arrangerar UKÄ, i samarbete med Stockholms universitet, konferensen Vi flyttar fram positionerna! #ukakonf2015 Mer information och anmälningslänk: www.uka.se/ukakonf2015


Ladda ner ppt "Pågående tillsynsprojekt Stickprovsgranskning av doktoranders individuella studieplaner Kartläggning av ärenden om återbetalning av studieavgifter Lärosätenas."

Liknande presentationer


Google-annonser