Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Statistik. PDF-fil Excel-fil Omvänt ärendeflöde Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Statistik. PDF-fil Excel-fil Omvänt ärendeflöde Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan."— Presentationens avskrift:

1 Statistik

2

3

4 PDF-fil

5 2 1 3 4 Excel-fil

6 Omvänt ärendeflöde Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan att patienten har tagit kontakt med vårdgivaren. Det är ett sätt att ha patientkontakt på ett säkert sätt. Förutsättningen är att patienten någon gång har loggat in i Mvk Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan att patienten har tagit kontakt med vårdgivaren. Det är ett sätt att ha patientkontakt på ett säkert sätt. Förutsättningen är att patienten någon gång har loggat in i Mvk

7 Skriv in patientens personnummer Om personen inte har konto kommer följande meddelande upp ”Invånaren har inget konto i Mina vårdkontakter” Välj en mall som är lämplig för ärendet. Mottagningen kan skapa egna mallar - Det är administratörerna som har behörighet att skapa mallar.


Ladda ner ppt "Statistik. PDF-fil Excel-fil Omvänt ärendeflöde Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan."

Liknande presentationer


Google-annonser