Presentation laddar. Vänta.

Liknande presentationer

En presentation över ämnet: "SM-kval Futsal Timrå 7 Februari. Schema för dagen 07:45 Samling Hille IP 08:00 Avfärd Timrå Extra frukost/mellis på bussen Ca 10:30 Ankomst Timrå 12:15."— Presentationens avskrift:

1 SM-kval Futsal Timrå 7 Februari

2 Schema för dagen 07:45 Samling Hille IP 08:00 Avfärd Timrå Extra frukost/mellis på bussen Ca 10:30 Ankomst Timrå 12:15 Match Gimonäs Umeå Ca 13:00 Mellis 13:45 Match Näsviken Ca 14:00 Matlåda 15:00-17:00 Vila 18:15 Match Sundsvall Ca 19:30 Avfärd hemåt Matstopp på vägen, medtag pengar Ca 22:30 Hemkomst

3 Packlista Fotbollsskor inomhus Benskydd 2 st Mellanmål Lunchlåda, kall Vattenflaska Träningsoverall Inomhusskor Handduk + ombyte

4 Lite kring regler Futsal Speltid 2x12min Max 10minuter paus, 1 min time-out per halvlek Målet är 2x3m 4:e ackumulerade lagbrottet renderar i straff från yttre straffpunkten

5 Lite kring regler Futsal Målkast Alltid kast från målvakt Inget tillbaka spel efter målkast förrän bollen har gått över halva eller motspelare rört bollen Man får alltid kasta över halva 4 sekunders regel

6 Taktik Roller Defensiv back Pivot anfallare Försvarsspel Zon 2-2. Skydda mitten Anfallspel Diamant, väggpass, riktningsrörelser utan boll Fasta situationer Inspark Frispark Hörna

7 Taktik Filmer https://www.youtube.com/watch?v=PIWLOlZwHps&index=4&list=RDj7fH0hDtnn4 Goal clearance plays, Uppspel kant anfall https://www.youtube.com/watch?v=KnfsNvleqDk&index=3&list=RDj7fH0hDtnn4 Inspark sidan https://www.youtube.com/watch?v=bNIX2PW6B1E&list=RDj7fH0hDtnn4&index=2 Defensiv taktik https://www.youtube.com/watch?v=N3QmDAP5i7Y Hela kapitlet Taktik, 4:55- individuell täckning, 7:00- Zon täckning https://www.youtube.com/watch?v=8j5EO3B7fNg Frisparkar https://www.youtube.com/watch?v=3dUcNwKGpFs Rotera positioner https://www.youtube.com/watch?v=atO37e0aEMo 1.20- Anfallsvariant back följer med https://www.youtube.com/watch?v=8g_EPiQq-5g Avsparksvariant

8 Laguppställning Grunduppställning varje match 4 Backar 4 Forwards Övriga avbytare Alla spelare kommer få speltid under dagen

Ladda ner ppt "SM-kval Futsal Timrå 7 Februari. Schema för dagen 07:45 Samling Hille IP 08:00 Avfärd Timrå Extra frukost/mellis på bussen Ca 10:30 Ankomst Timrå 12:15."