Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dags för vinterdäcken. Välj bra vinterdäck o Leta efter de egenskaper som du tycker är viktigast och gör ett klokt val.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dags för vinterdäcken. Välj bra vinterdäck o Leta efter de egenskaper som du tycker är viktigast och gör ett klokt val."— Presentationens avskrift:

1 Dags för vinterdäcken

2 Välj bra vinterdäck o Leta efter de egenskaper som du tycker är viktigast och gör ett klokt val.

3 Var inte dumsnål o I normalstora dimensioner skiljer det inte mer än kanske 500 kronor mellan en testvinnare och ett ”halvbra” däck. Investera i säkerhet för dig och din familj – det kan aldrig vara fel.

4 Lita på din vänliga däckhandlare o Där finns fackkunskapen och den långa erfarenheten.

5 Lita inte riktigt alltid på din däckhandlare o Jämför priserna och titta efter datummärkning. Låt dig inte ”luras” att välja något annat än det du bestämt dig för innan du går in i butiken. Risken är då att du köper de däck som däckhandlaren tjänar mest på.

6 Kontrollera mönsterdjup och slitage o Kontrollera ifall det är begagnade däck. Den lagliga gränsen för vinterdäck går vid tre millimeter men du bör byta vid fem millimeter (eller tidigare) för att inte tappa allt för mycket av de vinteregenskaper man vill ha.


Ladda ner ppt "Dags för vinterdäcken. Välj bra vinterdäck o Leta efter de egenskaper som du tycker är viktigast och gör ett klokt val."

Liknande presentationer


Google-annonser